General Questions…

This is a Sticky Mode Entry, Scroll Down For Updated Entries.

Kadang2 apa banyak cerita entries yang aku buat, ramai yang baca tapi masih ramai yang buat own speculation.

So now, this entry buat masa ni aku letak openly as a sticky mode, korang tempek soalan2 apa yang korang nak tanya, x paham hapa pun sila tanya. tp janganlah sampai soalan ‘kak amende reply all tu?’ pun ko tanya gak kat aku. sakit ati ok banyak2 menda nak layan, soalan tu yang datang!

Leave your questions here, anything related to entry aku yang ko x paham except to enter the private blog! I will answer either in this same entry or bukak entry baru.

nanti tukar2 ari aku letak lah entry ni, and lepas dah khatam agak2 aku jawabkan soalan korang tu. u know stimes i may miss your questions from the other entries.

Happy?

so..saya mahu tanya kak red soalan ini….

1. kenapa….

2. mengapa…

3. Macamana…

Ini bukan contest, ini general questions yang korang nak tanya tp aku terlupa nak jawab, or soalan2 apa sahaja related to redmummy.com . thankies.

Comment: 1,234