Red on Media…

IMG00051-20110118-1945

when was this, mbe baru lepas beranakkan Abang…That was Siti and Chef Wan

ini dalam local magazine, Hai ke URTV, tak ingat

IMG00045-20110118-1943

PAMA magazine. Abang baru 3,4 bulan

IMG00043-20110118-1941

Hi Tea with Anuar Zain, ada orang kasi tix kat aku, aku tak tau pun sangat lagu2 nuor. i just delivered my Gegirl. rambut panjang, baju pink itu.

IMG00041-20110118-1937

majalah mana pun lupa. our nikah photo in gold, ada lagi tersimpan cantik

IMG00040-20110118-1937

me yang pakai spek tuh, isk buruknya with Siti, dia perform aku kena panggil naik stage. baru pas beranakkan abang

IMG00042-20110118-1940

emm this one kuor di Bharian 3,4 taun dulu

IMG00052-20110118-1950

For Majalah Nona + The Bodyshop

IMG04177-20110121-1115

NST newspaper

IMG04178-20110121-1116

NST too…

IMG04179-20110121-1116

emm majalah apa nih, baru lagi nih, this year.

IMG04180-20110121-1117

The Star

IMG04181-20110121-1117

Gegirl

IMG04182-20110121-1118

Kosmo for my obses merah, hah 2008

IMG04183-20110121-1118

also Kosmo for my Potluck

IMG04184-20110121-1118

Potluck pertama dan terakhir by Redmummy.com (tak larat dah nak initiate)

IMG04185-20110121-1118

ahah the Red Family for Kosmo

IMG04186-20110121-1119

Either The Star or NST

IMG04187-20110121-1119

For Maxis Ads, bestnya event nih, satu hari suntuk pergi merata tempat and i was the only malay and mom together with bunch of young chinese bloggers. cool :)

 

IMG00055-20110118-1951

Oh ni dalam Majalah Tupperware, since i m doing the s/posts for them

IMG00058-20110118-1952

NST maybe for our Project Alpha Season 1 Launching

IMG00063-20110118-1955

paper melayu, cant ermember but it was a story of Nuffnang, and RM difeatured

IMG00064-20110118-1956

In Utusan mbe, Gegirl’s

IMG_8431

Berita Harian for Project Alpha Season 1

IMG00071-20110118-2003

Me and Ringo Cheeserland were engaged by Loreal hair colour, so our ads were up in the 2 magazines.

IMG00073-20110118-2004

Majalah apa yek? Remaja kot….RM dijadikan contoh by Nuffnang

IMG00068-20110118-1959

Metro’s front page

IMG00069-20110118-2000

betul ke jadi  mewah hanya dengan menulis blog?

hehehehe….

IMG_8459

then lepas tuh banyak lagi RM di media, dah tak mampu nak capture online. Biggest impact when RM was featured on the front page, di hari Ahad suratkhabar Berita Harian yang membawa kepada nama Blogger Jutawan. itu memang tak agak2 punya news lain cerita lain yg diinterprate.

Ada banyak lagi RM dok keluar majalah specially but takpelah, i rajin twitkan je latest news pasal tu skang. Semua news nih kita compile and kalau dapat pindah rumah baru, kita place in my new Blogging Room :) .

Mengarut tol entry nih, dah dok dalam draft kan, so biarlah bagi chance korang tengok imbasan semalam menjadi RM.

Comment: 36