Vistana Hotel with the Sisters…

IMG_6246

meja kanak2 riang ria….

IMG_6242

meja si tua2 bangka dan yang muda bergetah…

IMG_6260

muka selenga selepas berbuka puasa….

campak2 je lah entry ni hahahaha

gambar 3 keping je pakai

kalau tadi entry ngan in law aku kat IB, ni kita the 3 sisters family je buka kat Vistana, yang ni memang kena belanja depa coz depa tolong aku jugak masa kes maid aku buat hal tuh. Yang the boys tak boleh nak kumpul sesama, mak abah aku memang takde nye nak ikut, depa memang buka kat masjid jer. Oh mak aku pi umrah lagi bulan nih…..moga2 semua selamat. yang bulan 6 mak abah aku pi umrah aku ada cite ke ahhahaha…sampai dah tak kuor blog coz dah lost track.

Thanks mak for helpingĀ  me and pushing your kaki to get the maid for me. Yey!

Ni Vistana emm lam RM50 nett for adult, for kids dalam RM35 kot aku pun dah lupalah. Ni pun spread banyak jugakkkkkkkkk tetapi tetapi kalau akulah kan…

aku lagi prefer Istana Budaya than Vistana Hotellah….of cos IB lagi murah mar and lebih ‘casual and relax’. Sebenarnya aku dah berbuka kat Vistana Hotel baru aku booking IB untuk mertua aku, coz aku buka di Vistana hari Sabtu, di IB was on Sunday, tapi entry IB kuor dulu.

coz i know korang sure nak kejarkan IB than Vistana ye dok?

Comment: 20