Le Pliage Cuir in Orange…

 

IMG00095-20120326-1215

Kak orang nak pi Paris, nak kirim tak?

Nakkkkk! LV Chanel LV Chanel

Kak ada Long Champ Oren je, amik yek? Chanel and LV yang akak tuh dah sold out ler kak.

bolehlah, janji oren.

Thank you Datin!!

IMG00102-20120326-1330

memandangkan dah berabad tak pernah buat show off entry sambil posing with the new handbags, nah ai nak melaram lam nih. Sungguh ramai suka entry2 gini kan. kalau lagi meriak lagi bagus korang suker. ceh, like ai donno…

IMG00106-20120326-1332

Boleh shoulder, sling and digayakan begitu…

IMG00105-20120326-1331

huh, tak sesia ler kalo LV Alma Epi Oren tu habis kaler orennya, dapat jugak yang IN, leather gak nih.

IMG00107-20120326-1332

sok sok dah bosan, ai lanting2 jual lam nih gak…

IMG00113-20120326-1336

dik, baju ni nak pakai terus yek

bukan takat bag je aku tukar jam2 tu gak, but baju pun beli baru and tukar pakai kat fitting room. Kes ada last minute event and baju adalah tidak proper utk the casual event. haiyo!

IMG00111-20120326-1335

Le Pliage Cuir

image

hah berkenan? sesila ler sebat sama gak….

Comment: 32