SimplySiti Pure, Precious and Memoire!

IMG_7102

macam real je kan, tapi gambar je tuh…

IMG_7103

ko dah ada?

ai dah ada!

IMG_7125

Kalo tak kerana dia berjalan datang saying hi tq to our table, takdelah aku nak bergambar ngan suami celebrity diva kita nih….

tak kenal dia? hish ko kalo tak kenal, jangan baca RM lah!

IMG_7132

sinaran lembayung ungu

gituuuu!

IMG_7127

juga kemudian dipayungi gadis-gadis yang bak anak dara, Kak Ina and Lily.

wah lagi gitu!

IMG_7138

mulut aku ngah mengunyah kerepek pun ko nak tembak gak…

IMG_7141

sapa si biru tu?

dulu yang kuor news katanya dia ni skandal baru Apek Fahmi

ooooooooo

IMG_0930

kojo dia menembak je lah, kojo aku kena explain ini siapa, itu siapa…

IMG_7146

tapi puteri cantik manis adik akak sorang ni, ha RD memang kenal sangat!

IMG_7147

Dato’ Siti jalan dengan gaya

memang pun bila ko dah jadi the star, ko jalan kat red carpetpun ada styleeeeeeeeeee!

IMG_7148

couldnt catch the clutch!

IMG_7159

Tak tau salah sapa yang make up kan coz Tok Ti skang dah pandai je make up sendiri, kalo kata Nurul make up pun, kadang2 dia jugak yang make up gak…

IMG_7172

Yes wanita2 di luar sana, kalau tak nak hilang gincu bibir tuh, ha tonyohlah garpu dalam mulut atas lidah terus, jangan langusng kena pada bibir mulus kita….

aku pun buat gini gak :)

IMG_7174

Tahukah anda, saya adalah peminat bertahun2 Siti Nurhaliza, sedari dia berumur 16tahun lagik.  Dedulu dia kalau datang Kolumpo nak menyanyi kan, dia dok kat Wisma Belia, skang….dia ingat idak lagi Wisma Belia tu tak kot….

IMG_7185

Oh ini adalah malam perasmian memperkenalkan the 3 wangian EDP SimplySiti, Pure, Precious and Memoire. 3 orang jejaka terkenal Malaya dan seorang puteri jelita menjadi model iklan TVC SimplySiti. Sah korang pun dah tengok iklan tuh. Tapi for tonite, SM Khalis tidak dapat hadhir sama, berada di Puket.

Makanya kita ada Hunny Madu sebagai MC.

Dato’ Siti Nurhaliza of cos lah ada kan….

Khairul Fahmi Che Mat @ Apek Penjaga Gol Kebangsaan

Adam Yahya Pengarah Ibex Group

Leuniey Natasha yang dikatakan dulu skandal Apek, tapi tidak benar.

IMG_7191

letaklah 10 wanita cantik mana pun, biar dikata segala bagai, i just love seeing Siti. Ingat tak korang ai dapat interview dia untuk slot vlog dulu? aaaa love her so much!Cuma mungkin ada kecil hati sikit, Siti menumpukan pada teman2 media suratkhabar dan majalah, yang ditarik ke pentas untuk menyanyi menari sama pun, dari group situ jugak. Sedangkan kami dari blogging group tak berapa dipandangnya. Konon kecik hati ler…

Siti, lupa ko kat akak ni yek…sob sob.

IMG_7197

Ko tengok gaya Tok Ti berdiri pegang perfumes dia, pun ada style uuuuu!

 

IMG_7257

Apek yang menjadi kegilaan ramai skang nih…ehceh. Sekali lagi kembali solo uuuuu! Yang sebelahnya Adam Yahya sedang mengenali seseorang jawabnya takde chance lah korang gak.

IMG_7280

Leuniey Natasha anggun cantik! tengok dedekat memang lawa jelita budak nih tapi dalam TVC tak berapa kena pulak aku rasa lah….mungkin mata ai spedo masa tengok iklan tuh.

IMG_7293

Hi Redmummy, i m your fan too!

Oh my god. jom ikut akak balik nak?

IMG_7318

Dress saya ni antara berhelai2 yang dibeli direct dari UK, via Diva Darling. kerja orang dalam pantang, main click2 jer order, dah 3 bulan setengah baru dapat merasa pakai. Sleeveless sebenarnya, tapi since i was from work, sarung with black cardigan, tapi tak nampak macam 2 pc kan hehehehe…dah combinationnya kebetulan pun black and orange.

IMG_7223

IMG_7218

IMG_7277

SimplySiti adalah jenama yang mendapat pengiktirafan HALAL daripada Jakim. Untuk Pure, precious and Memoire, setiap satu berharaga RM69.90. Not badlah tak mahal sangat, wangi weih! LIKE the SimplySiti’s FB kemudian kepoh-kepohkan coz ada yang menunggu korang nanti di situ.

Dress lawa kan? Aku plak yang riso kalo terpercik kuah kat bajunya tuh.  Anw, i tak dapat stay lelama, coz janji start dari waktu asal, lari 1 jam lebih gak and i have to go home for my usual pumping time, sorry ler Kak Rozi orang baru pas beranak nih memang max i boleh dok luar 4 jam jer, 3 jam paling afdal.

Bila tengok Siti sekarang, compare ngan dedulu…halahai, berbeda sungguh kalian di masa sekarang dan di masa lampau ko dik.

Ok korang, suka Pure, Precious atau Memoire?

Comment: 34