Red Bobawrap from Lunatots!

IMG_1286

Sapa pergi Habib sales?

ai pergi uuu!

tapi aku paling bengong sakit hatinya, emas kat Poh Kong was RM180/gram, aku pi potong gelang kaki aku sikit, so yg balance tu tak boleh amik cash kena tambah dari emas gak, siot btol. yelah masa beli dulu tu kan ngah pregnant, ni kaki dah kecik a bit rasa longgar je, nak tak nak kenalah aku tambah pilih pilih amik cincin emas. Cantik ngelip!!! tapi menambahnya ke main banyakkkkkkkkkkkk. hish.

then malamnya ke Habib.

coz aku nak tengok apa yang vass deboom2 depa ada, some more aku nak trade in barang kemas lama aku gak. Habib malam tu open sampai midnite ko! manusiaaaa ngan staff+ securities sama ramai jer aku tengok. tak masuk ngan polisnya sama bertangga.

 

IMG00463-20120428-2302

memandangkan aku sorang je membizi tengok sana sini pusing depan belakang, tengok2 eh suamku dah menyarung RB! ok ni bukan mobywrap yer. kalernya ni merah! ini adalah bobawrap. dan ini kalernya Merah menyala. not macam jingga oren mobywrap aku tuh. hah nice kan?

seru seru seru je pasti muncul.

inilah merah idaman dan texture kain serta tak perlu lipatan macam mobywrap.

FYI, RD pakai sendiri yek bobawrap nih. coz cara nak menyarung silang ni sama lebih kurang jugak dengan mobywrap so petik jari je le for him to wear this.

IMG00464-20120428-2313

sekejap2 aku tengok and check them kat resting area Habib, sian Gegirl sampai tidur2….. yang abang pulak sampai habis ler prepaid dia balun dok sms sana sini sambil tunggu maknya dok bling2 tak sudah2. iPAD pun lupa nak bawak, hah sian le korang….RB pun melena di dakapan bapaknya

IMG00416-20120427-1412

aku pun ada pakai jugak, ini aku pakai masa kat Prince Court…sangat2 merah menyala ye!

IMG00467-20120428-2331

kalau dah biasa, takde masalah nak pakai gini and baby pun kalau kita biasakan memang dia pun akan seronok. Macam RB nih since aku pun dah ada 2 wrap, 1 is mobywrap and 1 is bobawrap, aku pakai boba kat luar and moby kat dalam rumah. coz sometimes kita nak move around buat kerja dia pun nak berkendong jer, memang aku wrapkan je di badan.

cuba RD tak kemaskan a bit kain bahagian shoulder tuh.

IMG00461-20120428-2250

 for the back one….

IMG00397-20120425-1840

the day i got my red bobawrapIMG00400-20120425-1911

Thanks to Suraya from Lunatots

takde appointment pun aku main redah je datang kedai dia! coz tak tau pun dia kenal Redmummy #eh :)

IMG00401-20120425-1912

Lunatots ada bukak new outlet depa di BSP (Bandar Sri Permaisuri) dan sesungguhnya itu adalah satu berita gembira untuk ibu2 ayah di daerah Cheras apatah lagi BSP coz tempat kitorg nih bukannya ada sangat kedai2 untuk parenting gini. udahlah Lunatots ni warna temanya merah, hah sangatlah Redmummy jugakkan?

Anw, sebenarnya aku agak ketinggalan pengetahuan pasal ujudnya Lunatots, coz amoi jual emas kat Poh Kong tu pun bila aku pakai bobawrap dia boleh tanya ‘ini dari Lunatots bawak ke?’ ha kooooooooo! kelas amoi P/Kong kan!

Makanya insyallah pasnih bolehlah jadi pengunjung setia Lunatots.  Lokasi depa untuk di BSP:

32G, Jalan Danau Lumayan 1,
Pusat Perniagaan Danau Lumayan, Bandar Tasik Permaisuri,
Cheras
KUALA LUMPUR
56000

Contact No: 0102414050

Nanti hangpa bilang sama the boss Lunatots, Suraya and staff depa, Redmummy kirim salam :) . For lovely readers nak dapatkan diskaun from Lunatots, eh boleh diuruskan tuh….right Su?

Comment: 29