The Tefal set…

IMG_5875

dah lama takde post #riaktakbur for stuff yang dibeli, seriously semuanya keluar kat IGStories, coz kat blog dah tak live update. Kat Instagram Stories yang lebih meriah. But ai letak lah seketul ni hah yeah buat memata tengok…some more sekotak Tefal ni kira murah.

One of the online shopping sites kat Msia kita ni aritu ada buat big sales, yang kaw kaw one, sampai hehari ler postmen datang rumah aku menghantar barang. But aku tunjuk seketul sekotak ni je lah sudah.

IMG_5876

not these, ini semua lelama and not so lamanya my pan periuk belanga stock, so ai rombak balik gobok so boleh muat segala muatan baru

IMG_5881

ini set barunya, 7pcs. 3 perioks (small medium large sizes), 2 covers and 2 small and medium sizes of pans. All these for Tefal brand is RM270. Good bargainlah kan…the moment aku IGStories kan piok Tefal punya sales nih, ramai bertubi2 nak membeli sama coz on that particular day aku showed off dah nak almost habis sales nya. Rezeki sapa yang dapat…

Frankly speaking, aku beli  nih (wpun aku dah ada melambak periok belanga bagai) coz of the COLOUR, it s in RED. a must colour aku kena amiklah kan. Pastuh 2ndly baru the brand and the price. Coz the 3 packages ni memang so much worth it to the penny, makanya ai is tak nak pikir panjang….Oh semua nih pun dah start pakai pun, buat apa beli kalau nak simpan, ye dok.

Other stuff yang baru gak aku beli from this big sales, kipas 2 bijik for our VA house (cos tenant Sudan tu jahanamkan, btw tenant baru dah start duduk), HDMi cable 15 meters for my room (kat bawah kita pakai 10 meters), oh basikal abang tu from there gak, helmet Zeeshan and many more lah…

That s all for the showing off and for the new babies of the Red House.

 

Comment: 8