Sis is back :)

Assalamualaikum

Oh my, Ya Allah, berbulan tak update blog ni.

Apa lagik nak bagi alasan, sama jer, sis is busy sangat.

tak buzy pun, ai malas nak update. Tu lah, ada instagram stories, sembang sana je banyak.

Sis hutang cerita operate my lutut, my dcr (idung n mata), pastu ada jap lagi for both knees, dan memacam lagi update.

well, last month Sis turns 44 years old. Dapatlah hadiah berganti new iphone, the XS given by my laki. Tq suami.  Today my magnet Balenciaga @ Bel turns 1 year old (i have 7 cats).  Dia ni special benau coz dia  sesatunya kucing yg melekat ngan aku, even tidur pun ngan sis ye, If sis dok kat dapur, diapun ada lah sama kat dapur gak.

nak carik Sis, ha cariklah Bel, kami ada di mana.

citer lain, anak sulung sis pun dah masuk college/uni nun kat utagha sana, begitukan, korang dok ingat dak abang tu kekecik dulu, ha skang dah membesar benau.  Kakak @ Gegirl is having PT3 this year, headache dia, trial exam pun soalan susahnya namateyyyyyyyy. Zeeshan is still my magnet too, now that my big 2 kids dah no longer stay home, so usually me and Zeeshan je kulu kilir coz RD pun sokmo gak outstation. Sis masih lagi based kat KLCC but mungkin my final year, as we are moving to the other part of the world (of cos still lam KL), no more mall shopping hunting :( .

sis pun kena insaf gak lah beli make up

will be right back :)

Comment: 9