Please dont spread it…

on sunday nite, i slept at 4am, sebab siang ahad tu aku dah bantai tidur satu ari, masalah mlm nak tidurkan. back from work on monday, aku lepak2 siapkan entry yang sket utk tuesday, around 10pm dah gedegang keroh2 atas katil. ater a nite before tidur at 4 bangun 6 lebih. maunya mata pastu ngantuk sesangat.

dulu, kalau kuor umah at 745, aku leh sampai opis at 815am. skang sejak putrajaya hway dibukak, jalan tun razak makin sesak. aku kuor before 730am, pas anto abang pun aku masih tersengguk2 lam keter. ai can snap hundreds of photos while facing this horror traffic. hate it!

ai decided to not publish any entry bout my marriage life yet, not just yet. saya tahu awak suka membaca cerita dan tengok gambar2 di sini, tapi saya x selesa.

spt mana saya skang dalam situasi sangat tidak selesa bila terlalu ramai orang2 dari XXX yang telah menjumpai blog ini. apabila seorang berjanji utk tidak spread this blog to ppl that is not supposed to know, but when she did and broke the promised, haisay…i dont feel good and mmg frustrated sesangat.

impactnya, my writing will be bapaklah berlimit. ai cant change and jump to other blog add, this blog is so famous via national tv and newspaper, this blog is famous wt my red diva thingy. this blog is my carik makan blog. fed up lah….

y lah oh y, at the first place, u break the rules.

🙁

ramai visitors, lagi byk income nnang, ai know that…but not for that particular group. si rambut penyapu ngan perut buncit angin tu toksah cakap lah, depa mmg bertenggek kat blog aku ni. hempas2 sudu botol air, ko hengat org belakang x judge ke ngan attitude engko. sick!

satu lagi, bila tulisanku mula ada batasan, makanya bermulalah my restriction of blogging, i cant post some entries yang sepatutnya relevant, kena bertapis batas. x seronok jugak.

 

Comment: 23