travel

Marvelous Munich!

Sementara nak kuor Japan story, akak nak kuorkan dulu gambar-gambar dari Munich. Laki akak kan kat Munich pulak sekarang.

So basically he was at Szekesfehervar, Budapest, Vienna, Bratislava and now sekarang kat Munich.

Yaa ampun semua tempat handbags aku!!!

photo 1

 

photo 4

 

photo 3

 

photo 2

 

photo 5

photo 5

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

photo 1

photo 3

photo 2

photo 4

photo 5

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

photo 1

photo 2

photo 4

photo 3

 

By the way, this is his 2nd time in Munich, 1st time dulu pergi ngan akak & RB dulu, ingat? Kalo tak ingat terjah sini :)

Comment: 4

Bratislava

.
.

photo777

Exactly, WTF is Bratislava!!??

Si RD ni ntah ke mana-mana dia pergi, sampai ke Bratislava pulak dah. Dia cakap naik train dalam 3 jam dari Budapest ke Bratislava ni.

So this is Bratislava, capital of Slovakia! Layannnn…

photo 1

photo 5

 

photo 2

 

photo 3

 

photo 4

 

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

photo 1

photo 3

photo 2

photo 4

photo 5

photo 1

photo 4

photo 2

photo 5

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

photo 1

photo 4

photo 3

photo 5

photo 1

photo 4

photo 3

photo 5

photo 1

photo 3

photo 5

photo 222

photo 21

photo 1

photo 4

photo 3

photo 23

photo 5

 photo 1

photo 24

photo

 

 

 

Comment: 6

Wonderful Vienna

Pastu sempat la pulak dia merayap ke Vienna, Austria, siap overnight dua malam lagi.

Ha layan la korang :)

 

photo 5

 

photo 2

 

photo 3

 

photo 4

 

photo 1

 

photo 3

photo 2

photo 1

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

photo 1

photo 4

photo 1

photo 3

photo 2

photo 4

photo 3

  photo 5

photo 5

photo 5

photo 5

photo4

photo1

photo 11

photo 21

photo 31

photo 41

photo 22

photo 52

photo 13

photo 23

photo 43

photo 33

photo 53

photo 14

photo 24

photo 34

photo 44

photo 16

photo 26

photo 36

photo 46

 

 

Comment: 6

Beautiful Budapest

Ni pulak one of the weekends RD merayap ke Budapest.

Cantik gak Budapest ni

 

photo 5

 

photo 2

 

photo 3

 

photo 4

 

photo 1

 

photo 5

photo 2

photo 3

photo 4

photo 1

photo 2

photo 3

 photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

 

photo 5

photo 2

   photo 1

photo 1

photo 4

photo 2

photo 5

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

photo 5

photo 1

photo 4

photo 4

photo 1

photo 3

Comment: 6

Székesfehérvár, Hungary

RD sekarang kan away on job assignment kat Hungary nun. Pastu kena singgah Munich gak nanti tu. Sebulan gak la dia away ni, macam last year dia away ke Poland.

So apa kata kita layan gambar-gambar yang dia WA kat aku :)

Oh by the way dia kat town Székesfehérvár (read: susahnakeja) dalam 1 jam dari Budapest.

photo 1

Ooo ni kat Amsterdam masa dia transit.

photo 3

photo 2

photo 5

                 photo 3

  photo 1

photo 2

photo 4

photo 1

photo 5

photo 3

photo 4

photo 2

photo 1

photo 5

photo 2

photo 3

photo 5

photo 1

photo 4

Pasni aku tepek gambar dia pi Budapest dan Vienna pulak ek :)

Berjalan jer pakcik tu!

Comment: 5