Hungary

Beautiful Budapest

Ni pulak one of the weekends RD merayap ke Budapest.

Cantik gak Budapest ni

 

photo 5

 

photo 2

 

photo 3

 

photo 4

 

photo 1

 

photo 5

photo 2

photo 3

photo 4

photo 1

photo 2

photo 3

 photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

 

photo 5

photo 2

   photo 1

photo 1

photo 4

photo 2

photo 5

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

photo 5

photo 1

photo 4

photo 4

photo 1

photo 3

Comment: 6

Székesfehérvár, Hungary

RD sekarang kan away on job assignment kat Hungary nun. Pastu kena singgah Munich gak nanti tu. Sebulan gak la dia away ni, macam last year dia away ke Poland.

So apa kata kita layan gambar-gambar yang dia WA kat aku :)

Oh by the way dia kat town Székesfehérvár (read: susahnakeja) dalam 1 jam dari Budapest.

photo 1

Ooo ni kat Amsterdam masa dia transit.

photo 3

photo 2

photo 5

                 photo 3

  photo 1

photo 2

photo 4

photo 1

photo 5

photo 3

photo 4

photo 2

photo 1

photo 5

photo 2

photo 3

photo 5

photo 1

photo 4

Pasni aku tepek gambar dia pi Budapest dan Vienna pulak ek :)

Berjalan jer pakcik tu!

Comment: 5