Sirman

1 day shopping for our Red House!

IMG_7869

muka aku ni kan alahai, my asthma issue kan, makin kronik je aku rasa lah. Tapi ada baru ni aku dapat satu product, sorang reader aku bagi, for ads actually but heharap boleh baik pulih ler asma ni sikit. Serious every 5,6 am mesti aku kena. Kadang2 setengah jam baru dapat tidur balik.

Ni antara pagi yang aku lemau ler. Laki aku memang cuti Germany dia apa tah aku pun lupa ler tapi aku kena le amik cuti untuk sesama ngan dia. He cannot follow my cuti but i have to follow his schedule. gitu.

So memulanya hajat nak hantar Zeeshan sesama sekolah, tapi sudahnya dia yang pi hantar but pastu patah balik amik aku ler, alah sekolah ngan rumah lam 7 min je pun. Jadi pagi tu menjejak lagi Jalan Tun Razak.  Kita pergi ke satu location. Near by KLCC.

IMG_7874

Pastuh kita pergi KLCC, another location for something. Settled sini. ada budak opis jumpa aku, ko dah cuti pun datang KLCC , ye ler, bendanya ada di KLCC kekdahnya :)

IMG_7877

Pastu kita ke Pudu, muka aku dah start lemau coz aku tak campur apa urusan laki aku berdiskusi, aku cuma cakap my preference bla bla bla.

Uncle tu dok nak suh kita amik promo yang aku pegang nih, of cos le tak nak. Aku nak camera cctv yang HD terus!

IMG_7882

Jadi aku bosan dengar depa berbincang, so aku jalan sesorang kat kekedai sebelah2nya. Pudu ni kacang je heh, wa 6 tahun Sekolah Jalan Pasar (1) kan….dah final school tu dapat le pusing pasar Pudu tu pun hahahhaa. So anyway, laki aku tak amik kat kedai ni. Dia tak berkenan.

IMG_7911

Aku rasa kita pergi hampir semua kedai cctv kat Pudu tu lah. Current house yang di VA rumah aku tu memang sejak aku pregnant aku pakai CCTV, so even rumah baru pun, harus le ada jugak. Dah biasa ler. Orang tanya nak monitor sapa. Monitor sume benda ler. Monitor family, monitor maid, monitor orang kuor masuk rumah, most importantly ialah keselamatan family aku.

IMG_7921

Macam kerempeng gila jer pakai baju nih…padahal.

Anyway, after longggggggggggggggggggg hours, akhirnya kita settled kat kedai nih. Punyalah pusing, halahai. Kedai ni ler yang aku pergi asalnya buat tetanya (masa tu aku jalan sesorang while laki aku kat kedai lain). Orang dalam kedai ni cam malas je nak layan aku coz aku macam tak berapa paham hal hal wiring cable bagai hahahha.

Btw, kita dah buat cabling sesiap masa build up our Red House. So very organize. Nak park kat mana setiap cctv tu pun dah already in hand punya arrangement.

IMG_7928

Paksaan untuk bini yang bosan, aku bebenda nih patut tak yah ikut ler tapi sebab laki aku cakap kang aku nak yang tu ler nak ni ler, kang lain pulak ngan selera Madam. Jadi ai pun follow ler. But tu ler, halahai, 3 jam lebih je kat sini.

IMG_7936

Al settled ngan cctv, pergi pulak carik alarm / security system. Jangan memain, rumah ai memang sumer ada tuh. Ingat nak pasang ADT balik but takper, tunggu depa panggil for 2nd round of relationship :) . That day aku malas nak pakai contact lens ler coz of my sesak napas ler, so takde mood. Sesambil carik cctv pun kita dah surveyed the alarm, jadi dah tau nak sebat mana.

IMG_7941

hok nih laki aku dah nak ajak jalan tapi aku nak carik benda lain, tertanya benda lain. Kipas for our study/pc/blogging area kena tambah also the bracket for TV. Kena amik baru ler coz bracket lama tak leh tampung the new tv tuh. Dahlah hujan, kena ler aku menunggu depan kedai while laki aku amik  keter. Sempat kena ngorat lagi kak merah ko. Oh well…dah biasa. Cakap umur aku kat 40 tak caya. ngok!

IMG_7948

Kami late lunch kat Kampung Attap, Nak ke PJ jadi laluannya ke sini le makannya, telur goyang laki aku yang menjadi sensasi! hikss…

IMG_7950

settled apa2 yang patut, menuju pulak ke PJ yang tempat perabot LDP yang ala2 jambatan Penang tuh. Tau le nak ke sana ngan ujan ngan jem ngan laki aku mata dah kuyu, aku pun dah nak lentok gak tapi pasrah gak taruk make up lagi coz nak menghilangkan bosan. Nak main chess tak lalu ngan signal macam &%$@&*$(#

IMG_7962

So kami masuk kedai situ dari the first oneeeeeeeeeeeeeee sampai le ke 2 terakhir. hah ko!

IMG_7975

ini antara yang unik gak aku tengok. Not bad gak kan design cam nih, rasanya jimat gak space. Daripada amik yang meja bebulat tuh, hok nih lagi better kot kan…

IMG_7981

Kedai ni aku ada suka satu benda tapi untuk 8 orang punya meja makan dia tak leh buat meja yang aku nak tuh…tu ler kalau kita nak satu benda, tak tentu kita akan dapat sesatu tuh…jadi tak dapat le aku meja makan 8 pax tuh… (hok 6 pax bought already, itu for our kitchen area). So red red kay :)

Eh frame merah pokok duit belakang tu baru aku perasan pulak dalam gambar nih. Comel kan? lawo gak tuh…bape sen ek? sapa pi sana lalu singgah le tanyakan…

IMG_7987

Kedai ni tak ingat ler, tak beli apapun. Grandfather set belakang tu, mine dah siap tempah since 2 months ago :)

IMG_7997

Ini kedai antara the best! baru seminggu operated. Korang kena pergi, go go go

IMG_8001

Ada aku nampak the same design but much more cheaper, rupanya the design looks similar tapi tak serupa bila tengok bebetul. No wonder ler yang nih mahal sikit. Eh tak ai tak amik pun nih, cuma tengok dia punya wave cermin tu, macam unik jerrr kan…

IMG_8012

we settled at this shop for few items:

1. 8 pax dining set (gegaduh dia suh amik ngan kerusi promotion tu aku tak nakkkkkkkkkkkkk) tak kira le murah camne pun, aku nak yang merah merah merah.

2. Garden set

3. Console table

4.  Coffee table (not as per yang dalam entry nih at all)

Because we spent so much at this shop, bukan takat air mineral je yang dia hidangkan, teh tarik ngan neskape tarik pun sama dia bagi kay. Mintak roti bakar je takde. LOL.

Pastuh dah abis citer, nak balik tapi jem pulak lagi kat Fed Highway tuh…kena le masuk kedai sebelahnya pulak.

IMG_8023

hah kedai carpet hala tuju kita. Kat sini sebagai penutup, pastu tak larat dah nak berjalan. Shouldnt take the carpet yet coz tu boleh tunggu pas kita pindah masuk tapi aku terjebak tengok harganya yang nyummy, all this nih made in Turkey. Sedap gila.

So bought a few for our Red House. Aku tak bagi dia hantar awal, tunggu dulu sampai aku dah siap habis kemas rumah.

Alhamdulillah, as of this entry up pun, kami dah berpindah officially di rumah baru :) . Tidur atas katil merah uuuu… hiks.

Comment: 10

Turqoise day…

IMG_8268

berjambang ye laki awak, tak shave ke

nama pun laki saya kan? so jaga laki sendiri boleh?

kahkahkah, pedasnya kalau aku jawab cenggitu.

IMG_8211

a day before…asal aku pakai baju yang dulu pakai masa raya, dah orang dok ingat ada event.

kalau betul2 pakai untuk event, lagi wallah kak hoi.  ni namanya tak nak membazir baju, so ulang pakai baju raya lama, bajunya jerr…kain idok

IMG_8272

pas tengok cermin, ooo aku pakai biru dari baju, suor ke kasut. baju tu baru, sebat 2 lain, cam biasaklah, kalau dah kenan memacam kaler tu yang aku balun. murah jer..

well cite pasal murah ke mahal baju sesatu kan, aku dari dulu kalau benda tu murah aku ngan honestly le cakap murah. dah kalau mahal, kita mahalkan je lah, no nasi tambah.

but there s one lady, few years ago: dia sound aku, kak red kalau benda murah jangan cakap dalam blog. coz nanti orang akan pandang rendah kat awak kak red coz awak beli benda murah, pakai benda murah. Kalau Kak Red beli baju tu kat Jakarta at 30 ringgit, kak red cakap la baju tu at RM150, baru orang respect kak red. katanya si puaka.

dah ko kenapa, kena jadi macam ko ke yang kuat menipu jugak? Ayo pompuan nih! I am happy jer beli murah ke mahal pun, none of your business, kalau orang nak pandang rendah just coz kita beli barang murah, itu pun masalah depa, but nak suh aku ‘upgrade’ myself to be a fake lady like you, excuse me???

IMG_8274

kami ni kat IKEA, bertahun tahun tahun ler tak sampai sini, taklah berapa nak sangat perginya pun. hati aku berat lagi nak ke Masjid India nun, itu insyallah cuba lagi next weekend yeah. Selama kita dalam Ikea ni kan, sekejap je aku rasa, amik pun benda kekecik jer, tak der ler nak menelek segala bagai.

paling lama pun kat q ikea, mak datuk panjangnya manusiaaaaaaaaaaaaa, aku rasa pasnih kena pergi weekdays lah, tak boleh ujung minggu.

. IMG_8290

Udahlah signal very poor

IMG_8285

aku dah berkenan dah ngan cermin ni, size pun dah ngam, tapi pak encik tak suka, the border tak up to his standard.

IMG_8281

trolley pun tarak, but as i mentioned kita tak amik pun barang bebesau, ni amik main cecepai untuk anak2, ada hanger untuk sangkut tudung kakak. ada yang towel’s hanger for Zeeshan, but since in package so untuk abg kakak mak pak pun leh pakai. ada colourful plates for Zeeshan and cups too, but malamnya kakak pun pakai sama the plate hehehehe.

all tiny2 things. ada jam dinding 2inggit setengah je, pun laki aku amik 2 ketul buat extra lam bilik bebudak tu. bilik sekarang, bukan bilik rumah baru.

bayau pun tak sampai RM100. orang lain memborong macam nak gila je, aku pun boleh jadi cam tu gak cam nak gila but alangkan takde trolley :(

munasabah lah sangat alasankan.

 

Comment: 8

Just the 2 of you…

IMG_7080

itu Amy Mastura and anak bongsunya

IMG_7081

hah behind me

IMG_7082

ok next to me

memanglah lam FB dok kata dia kecik and aku pakai wedges tinggi, tapi kalau aku cabut kasut aku tu, memang size aku bukan ke sama tinggi je ngan Amy? Berapa limit min jadi stewardess ek dulu?

Idok le aku  nak jadi stewardess pun, dah lelanjut nih, but saje la mengkepoh nak tau hahahaha…ada gang gak

IMG_7090

Hp aku tak sesudah kat tangan coz dok tepon anak2. Dua anak besau aku kat Kelantan. Depa raya kat sana ngan mak andaknya and cousins yang lain pun ikut sama balik. First timelah raya aku takde anak2 dan jugak takdak laki gak. Eh takde laki ada ler 2,3 kali. Cuma ngan abang kakak yang ni pertama kalinya. Takpelah Raya haji je pun. kalau raya fitri payah sikit kot nak bagi izin depa pi raya Kelantan.

Cuma kesian, jem yang punyalah panjangggggggggggggggggg, they left my house at 5ish am of Saturday last week, sampai Kuala Krai hanya after 5pm. Berapa kali banyak berenti pun ye jugak.

 

IMG_7094

Hah datang sini ada hal, pastu layan movie, November Man. Best. Suka citer tuh, pastu petangnya ada lagi satu movie gak nak tengok, so we killed off time by shopping and lunchlah.  Aku pusing street market nih 2 kali. Kedai ni jual skirt tuh RM44, kedai belakangnya material sama design sama at RM60!

Nasib baiklah aku buat survey dulu.

IMG_7095

Macam stalker betul ler laki aku amik gambar cenggini

IMG_7212

Tukar my screen protector, yang back one. Dia suh le tukar yang memacam jenis but tak yahlah, mana tau sok sok aku dapat ip6 kan, dah kena tukar balik. so takpe, pakai bebiasa jer udah.

IMG_7117

Shopping shopping lagi kain baju

IMG_7122

Berkenan aku ngan corak lukisan baju ni but tu lah…dia macam jenis kekembang kang kalau pakai lagi nampak gemuk dan alkatik kalau tak tuck in

IMG_7132

Kita makan kat TGIF, laki aku yang demanded nak makan steak ler, while waiting for order, baiklah aku window lagi shopping

IMG_7134

Peaceeeeeeeeee

IMG_7144

kat sini, makan biasa lah, steak ok kalau makan for diet. Cuma yang tak oknya bila waiter amik food, dia cross dari plates aku, itu pantang being waiters, tak boleh gitu yek dik. No manners tuh.

IMG_7148

Shopping dalam ECurve, kalaulah bawak Zeeshan maunya dia sendiri tawaf dalam nih. If dia dah boleh tengok wayang, tak yah dah lah tinggal dia, kompem kita angkut, so maybe tunggu le few years sikit. Kalau bawak sekarang pun, sekejap je dia tengok pastu dia ukur tangga, turun naik.

IMG_7217

#wefie!

IMG_7193

Pose bengang ngan SF belakang nun. Dia jawab bersarcastic. Aku dah muncung bengang, aku blah jer terus duduk. Tinggalkan laki aku melayan sarcastic cashier SF tuh.

IMG_7221

Shot dari laki sendiri.

Pastu kita pi sambung tengok The Equalizer. Bolehlah citer tu, ada gak part aku mengantuk sangat. lagipun pagi tu kan jam 430 dah bangun macam bersahur jer for anak2 yang nak pergi Kelantan. Tu yang pala tingtong betul.

Dedua movies yang aku tengok, melibatkan Rusian segala hahahha….ada lagi movies yang aku nak tengok but tunggulah bila depa keluar. Kita sekarang tak stick to TGV KLCC jer, either kat Leisure Mall or Viva Mall pun boleh coz near by rumah, kalau nak shopping lama some more ada blogjog kat Curve, so tengok je lah kat Ecurve. pun fine.

Comment: 6

One ride…

IMG_1039

kesiannya kak merah ko dah berpeluh2 tu hah!

ini memang rare lahkan,  naik motor hokey, pastu pi Chow Kit plak tuh. Bertahun2 tak ke sana but atas urusan keluarga, kena lah pergi jugak. Nak cepat lagi pulak tu, pinjam motor anak buah, mencicit ler. Tu yang berpeluh2….pastu tak jumpa cari tempatnya.

Kelakar gila dalam Chow Kit pusing 2 kali pakai Waze aku le yang pegang, laki aku yang halakan motor tuh. Penyudahnya kita stop and parked motor.

IMG_1043

Ini parked kat depan main road Chow Kit tuh, redah yang pasar siang ke hapa tak tau lah, yang melambak2 jual seluar baju bundles, scary btol  nak lalu sini but ada laki tu pasal aku tak kisah ler pergi. Cuma dont judge lah, masa kat sini kitorg tak tau gak GM Mall ke hapa nama bangunan kat Chow Kit tuh, tanya sorang kat gerai2 bundle tu, tapi 2 orang (sorang apek and sorang abang melayu), guided us sampai keluar tepian jalan bagi direction.

of cos lah sesambil tu ada le mata kita nampak pemandangan yang tidak molek but dendiam jer, terus jalan.

IMG_1045

berpeluh2 laki bini, dahlah parked jauh, tapi takkan nak patah balik so jalan le jugak.

IMG_1186

sebenarnya cardigan hitam putih ni aku  pakai sebagai cover naik motor tapi sampai sudah aku malas nak bukak, sling bag is a mustlah kan. Plaza GM tu, first time aku sampai dah macam kat Jakarta jer kedai2 dalam tuh. Untuk jualan borong mostly. Turun naik turun naik takde gak jumpa yang kita berkenan. Tanya kat GFloor dia kata kat 2nd Floor, sampai 2nd floor dia kata 4th floor, naik sampai 6th floor takde gak, hoi pening pala heh.

marilah kita keluar

aku tak boleh tahan dah, aku budget sejam lebih je keluar coz nak bawak bebudak pi playground if sempat. Tak nak ler lelama kat sini.

 

IMG_1072

hah untuk pemberitahuan kalian jugak yek…aku pun baru tau, tu pasal tak jumpa Plaza GM tu…

IMG_1075

ramai je orang main chess dok tepi jalan kat Chow Kit tuh. Laki aku dok tanya amacam nak lawan seround ngan depa

hui rentikan ler

orang lagi nak cepat balik, udahlah barang tak dapat2 lagik….segila2 aku yang gila main chess ni tau jugak nak kejar masa wei. Melambak chess board kat rumah nun, cuma orangnya tak de nak berlawan. Bebalik lawan ngan laki aku jer….

but ada few teams gak lawan chess nih, bukan satu board ni jer, ada belah2 belakangnya pun pakcik abang2 main. Cuba bayangkan tetiba aku dok situ lawan main sama? tak ke buang tebiat?

IMG_1079

langsung kita ke Semua House, coz dulu aku kahwin banyak barang kahwin aku beli dari sana jer…ni dapat laki pandai naik motor bolehlah merempit, kot tak geti, hah kena gaklah bawak kereta. Tapi betullah, memang pilihan yang bijak betul bila pergi Chow Kit and Semua House naik motor yer…coz berpusing2 mencari, mana ngan parkingnya.

Laki aku dia punya cilok2 celah bedah betul tetiba je dah sampai. Cuma tu lah mata aku terpejam2 jer lah bila dia dok lalu celah kereta ke bus ke bagai. Ngeri jer, rasa lutut nak kena jer ngan kete sebelah.

lelaju amik itu ini, kan dah cakap nak balik cepat. tapi sudahnya tak sempat gak nak balik, sampai udah dah 6 lebih.

 

IMG_1117

pastuh pikir camne nak bawak balik hahahahhaha! itupun aku sikit lagi  nak amik sekotak 2 toys Zeeshan, yelah nama pun Mak, asal nampak je nak capai untuk anak, tapi telah berjaya ditepis oleh RD ngan ucapan, insaflah sikit, banyak barang hah nak bawak naik motor hah.  but akhirnya kita lepas gaklah bawak semua ni naik atas motor. 1 letak kat bakul belakang, 2 bakul depan, seketul kecik tu aku peluk tetengah between aku and laki.

Selesai masalah. tapi dia punya berpeluh keti nya kulu kilir nih, hahhhahaha very the kenangan.

Langsung ke rumah mak aku, lepak potpet potpettttttttttt terus kejar balik umah tengok abang kakak swim pulak.

 

IMG_1122

Boleh masa nak kuor tuh laki aku pelik napa le motor tak leh gerak yapadah ko kunci pastu ko lupa nak bukak. Kena lagi bahan. Pakcik tu memanglah kenen nak beli motor besar ler segala maknek, aku tak berapa setuju ler, kapcai bolehlah, buat pi pasar depan rumah hahahahha. Or buat pi masjid dedepan rumah tuh, kalau beli motor kuasa besar tu mana yang nak dibawaknya, ko pi kerja pun naik keter gak. Hangin jer dia. Dah tetua tak yah ler nak motor trending meletup2 bunyik tuh, baik kita tambah kat duit naik haji tuh lagi molek. Amin :)

IMG_1132

so begitulah selesainya pengembaraan kami laki bini ke Chow Kit dan Semua House untuk barangan my big family. Maklum ler dah takde masa, few weekends will be gone, filled up ngan personal and family matters gak so kena ler melompat cari 2,3 jam untuk uruskan benda nih. Balik tu gak kita gelegok gelegok minum air, sampai air laki bini sendiri abis pun kita bedal air sejuk si abang lah. Lega tekak.

Eh betullah, cuba yang tak biasa naik motor, korang pi sekali, hah tengok camne peluh idak. Lainlah dah biasa tu lain cerita kan. Itu helmet pinjam kakak punya :) .  I tak kisah pun naik motor, dulu sebelum kita gegini belum kahwin, beranak pinak, my husband pun hanya ada motor sahaja, we started from the bottom.  Siap accident pun ada jugak, ngan aku pun sekali tersungkuq, bertanda lutut, wpun tak obvious. Nasib baik hantaran tak drop!

Mananya kat Shah Alam punya highway, aku kena turun, coz motor tayar dia pancit and aku kena naik taxi balik rumah coz orang bawak naik motor je tau hal motor2 nih hahahaha….kenangan.  Video naik motor, akak jaja dah kat my personal FB, not kat page, sorry. nak hantar sini hem….ayang ooo ayang, tolong please.

I wish dulu nak gak belajar bawak motor nih, coz aku stress sangat ngan jem Jalan Tun Razak tapi sampai sudah, nan hadonya…..rentikanlah. Orang yang bebawah kalau balik ke bawah naik motor mungkin dah tak kisah, tapi kalau orang2 atasan tetiba nak suruh naik motor gini, mungkin korang tak sesuailah. Darjat kalian tinggi, kena motor tinggi je kot, or just a car will do.

Abang dah mintak izin untuk belajar bawak motor bila cukup umur but tu nanti kita kemudian cerita yer…kemudian bincang, ko under age lagik. Ikut bapaknya, anak jantan memang wajib belajar bawak motor pung.

https://www.facebook.com/video.php?v=933377073344624&l=6024466105300644465

hah link untuk video bermotor RM and RD, vroommmmmmmmmmmmmmmmm !!!

Comment: 12

The Habib for her 39th…

 

IMG_3848

11 July aritu birthday aku. yang ke 39tahun. Tua dah. tahun terakhir for 3 series :( . A nite beforenya laki aku buat surprised though dia takde pun, dia kan kerja, petang tu aku dah angin puting beliung, patut buka kat luar tak jadi, so balik rumah buka ngam2 5min pas azan baru sampai. Beliung pulak ngan laki aku malam tuh, dia tanya hapa tah yang bembukan paddahal dah jawab banyak kali.

Later that nite sampai ler ni hah.

I told him dah tolong la stop sending cake ke bunga ke baloon ke opis, aku dah malas nak famous walaupun dah famous, malas nak turun bawah amik pastu bawak naik atas pastu kang satu opis tau. So instead, dia surprised kan hantar ke rumah.

Thanks RD, takde kek, ni pun bila aku tanya harga berapa dia bayar package surprised nih, mak datuk! hahahhaa laki aku ni heh.

IMG_3892

lambakan kad birthday dari anak2 jugak

aku rasa treatment muka aku dah nampakkan hasil wiiiiiiiiiiiiiiiii :) nanti tunggu lagi few treatments coz gambar ni memang tak pakai make up tak pakai apa langsung. Iklan dove tu sebelum buat treatment, la ni dah 2 treatments, this weekend one more time :)

IMG_3904

on the birthday day itself, aku sarung le kebaya merah, coz ada buka puasa jugak nanti, official one. Kebaya yang dah lama tak bersarung, mood nak pakai merah sebenarnya but well tukar angin. coz hbag aku that week was the Chanel lilac, jadi kena lah jugak contrastkan warnanya.

IMG_3925

my husband took a half day (dia punya half day kira dari jam 6pm ok bukan noon tau) to join my buka puasa…yang sebenarnya aku tak bagi pun dia amik cuti, sayang cuti mar….dia bukan banyak cuti pun macam aku nih. But he kept saying, for his beloved wife, dia cuti lah. in fact aku actually nak pi Cyber jer berbuka kat sana but dia macam sian ler birthday wife kena aku yang jejauh datang.

apa2 ler RD….

IMG_3949

Tujuannya actually nak paw birthday present gak hahahahah dah alang2 dia datang KLCC kan. So kalau dah dok dalam Habib apa lagik. Birthday aku senang jer, kalau tak handbag, bagi barang kemas muahahaa….so for this year, aku pilih barang kemas…

after making payment, kita terus balik. Abang malam tu berbuka puasa di sekolah under his muslim association, kakak pulak berbuka di rumah makciknya so tinggal Zeeshan jer jadi memang tak leh lelama….

Hadiah birthday tak dapat bawak balik malam tu gak coz kena dipotongkan sikit :) .

IMG_4311

So the next weeknya aku kerja, lunch break aku pergilah amik.

Rambang mata nak menambah but kenangkan cecukuplah kot apa yang ada, udahlah pakainya pun masa special occasion sahaja.  Kakak tu kalau minat pakai memang aku seronok le menambah belikan untuk dia but she tak suka pakai. So memang takde ler for her, kalau pakai pun cepat je dia mintak bukak.

IMG_4337

Boleh letak dalam plastik asam serbuk jer hahahahaa kes tak nak orang tau aku bawak barang kemas dalam paperbag Habib itself :) .

Thanks suami for the birthday gift, kasih sayang dan perhatian.

IMG_4293

untuk kenangan the next few days, aku hadiahkan dia ni pulak …..significantnya my car plate number is my birthday date 11. 7.75 dijadikan 1175. Aku dok rapat sangat parking, habis no 5 kehkehkeh….

taun depan demand handbag pulaklah….

 

Comment: 12