The latest collection of PRADA…

image

Dah beratus entah2 dah beribu-ribu korang dok wishing me to get a baby. But napa ek asal aku cakap hati gumbira bunga2 ada jer yang speku dok ingat aku ni pregnant? Korang dah bosan ke ngan cerita tumbesaran anak-anak aku yang sedia ada nih. Nak sangat ke aku mengandung?

Nak nak?

Nak ke????????????????????????

Aku boleh tambah the collection of the handbags je lah nampaknya. Umur sudah 35 tahun nih, hormon dah tak kencang, menambah anak dari benih sendiri ni nampaknya, cukuplah with Abang and Gegirl.

Hokey??

Rerasanya setiap tahun issue untuk suh aku beranak memang tak pernah putus. Terimalah hakikat yang Allah dah bagi dan tetapkan 2 orang putera puteri sahaja. Itupun dah banyakkkkkkkk syukur mendapat.

Dipetik dari RM’s FB.

IMG_6249

The Prada Tote Gaufre Nappa Leather

It was bought from London by my gf,  i was quite frustrated actually. Lain yang aku nak, lain yang dapat. I gave few options but of cos lah aku nak suh beli satu jer, pun ronda satu London takdak jumpa. Lain brand yang aku asked actually, so she gave me few more hours to give her few more lists. In total aku bagi 12 names and brands, but sold out everywhere in London! waa hangin betul. Ini pun no yang ke 10 dari 12 lists yang aku bagi. Hampehs lah…

But never mind, someone is already in Italy, to dig more for me….

You like my new baby? Sapo nak boli? Sapooooooooo? The retail price is RM9,460 -  so pandai2lah offer yer.

**Terlampau ramai yang sukakan entry handbag, yah aku dah bayar hutang korang, bising bonar nak entry handbag kan….

Comment: 29