Entry terakhir untuk cerita Jutawan Blogger LOL!

Dipie, interview ni untuk more on LHDN nya coverage kan?

ha ah kak red, coz Kak Red blogger yang ‘terpilih’ diaudit dek LHDN, so kita nakkan statement Kak Red, kebetulan issue ni memang kena kat batang hidung akak kan? hiksss

Ok pasal tu je yek, jangan cite pasal handbags ke hapa kay, or red collections pun tak yahlah coz akak dah banyak kali keluar on that

ha ah…pasal LHDN and Redmummy jer Kak Red


….after 2 nights of the photography and interview session with Berita Harian


Bila cerita ni nak keluar? Bulan depan kan?

Eh tak Kak, esok -Ahad kak

haaaaaaaaaaaaaa?? awat awalnya?

Sebab boss nak cepat nak letak under news

ooooo yek?


DSCN0109

….dan di hari Ahad 23 Jan yang bertuah…..permulaan 2011 yang terang

sejarah pun tercipta

semoga ini entry terakhir dari saya untuk episode Blogger bukan Jutawan. Fenomena ini akan surut dan dilupakan, walaupun hari ini beribu2 manusia ingin membuka blog untuk mendapat ribuan ringgit.

Tak percaya?

Sila percaya kerna saya antara saksi yang melihat betapa ramainya yang taksub untuk menjadi seperti Redmummy itu. Tapi RM datang ngan satu package tau…ada RedDaddy :)

anw, ya allah ya tuhanku…dah beribu2 orang yang dok panggil aku jutawan blogger, the millionaire blogger, Dato’ Blogger pun ada, so on the first few days memang runsingnya hai…coz if people dok ingat betul2 yang aku ni jutawan, masak acik. keluarga aku, my life everything. But kemudian i can accept it lar…it s part of the name by them. kawan2 pun asal jumpa jer….Oi Jutawan, jom makan!

but jangan ko ingat betul…cuma kalau kata itu doa, mana tau kan? hikss..u never know what will happen ye dok? u never know apa yang saya dapat hari ini, boleh saya jangkakan 5-10 yrs ago. ye dok?

Comment: 41