Kardashian Kollection for Dorothy Perkins

Photo by miramonstah

memula letak gambar ngan Mira si manis rupawan….

IMG_6906

RM kurang rupawan kerna badan berisi

takper…ayat penyelamat

aku anak 3!

IMG_6924

So so you have heard it, the Kardashian Kollection ada kuorkan collabraotion dresses and tops sama Dorothy Perkins. macam aku le bertahun2 pakai DP’s collections, now dah depa bercollaborate, haruslah join the league.

IMG_6926

 dan mendapat panggilan dari DP untuk dress me up with the KK’s. thanks DP!

IMG_6936

gila ramping, tu la member aku cakap most of the celebrities ni tak makan gamaknya, depa makan pun sket tapi gym is a must!

IMG_6938

Serena C as the host of the night

IMG_6942

Belinda Chee ramping walaupun nampak jugak perutnya yang baru gak beranak, heh sama je kot lebih kurang ngan aku gamaknya.

IMG_6946

all of these celebrities ni pakai the KK of DP yer

ramping2 rapat2, tapi dont worry ada jugak yang boleh dipakai if kamu rasa kamu kurang kurus

IMG_6952

the photo group with the celebrities yang menyarung KK for DP

*termasuklahredmummyahsyummm**

IMG_6955

oh ye saya ye ye ye bla bla bla

IMG_6957

tunggulah sket lagi aku sarungkan pulak the blue dress of Sazzy tu yer, even the top yang Daphne pakai pun aku leh sarungkan gak. all from the KK of DP

IMG_6966

Yasin buat apa kat sini?

Tunggu wife, dia cover event nih, dia kan reporter

oh tu lah, dok pelik gak awat Yassin dok berdiri diam je tak mingle pun

IMG_6965

Cindi lovely – thanks for the invite and the dress too

IMG_6931

dress KK for DP dah merata ada kat market, boleh carik kat mana2 outlet of Dorothy Perkins kat Midvalley pun ada, kat Parkson KLCC pun ada jugak. Aku standard pi kat Parkson KLCC jer coz dari situlah most of my tops baju dress DP pun aku amik. now they have come out with KK, body figure apa lagik tunggu, serbu! price range is from RM100 and above, depends on the design.

My KK for DP is a gold drape dress, i m targetting to get the gold jacket, but that s from DP itself, yang tu pakai masa event lagi vass vass superb! Happy and join to like the FB!

one more post is for the KK’ dresses for DP by Redmummy, jap yek :)

Comment: 11