Dr Hannan

Crystal Tomato!!

 

 

IMG_0851

Kak Red, belakang kau, duduk terkangkang kak oi

OMG!! pompuan hapa ler duduk macam tuh

Kak Red, dia garuk bontot dia laaaaaaaa!

hahahahaha nasib baik le akak tak duduk mengadap dia, you have a very bad view!

IMG_0845

Kak nih  ko punya Crystal Tomato, pi kongsikan kat orang2 kau

Akak dah terang le Nan, perlu ke nak makan

Orang yang dah terang cerah macam ko, makan untuk tone up kan skin dan jugak flawless kan sket lah. But mainly yang tak berapa cerah tu yang nak merasa the whitening, kasi smooth kulit tuh.

Ko dah jadi pakar kulit plak yek?

Aku doctor le kak, benda bagus aku canang2kan lah..

IMG_0859

http://xhansx.blogspot.com/2013/06/crystal-tomato-is-available.html

http://xhansx.blogspot.com/2013/06/more-info-about-crystal-tomato.html

http://xhansx.blogspot.com/2013/07/thanks-for-informative-comment.html

CRYSTAL TOMATO™ is a revolutionary skin care supplement made from 100% natural ingredients that offers skin protection against daily sun damage while repairing the skin at the same time to maintain beauty from within.  Just one-a-day, this is a convenient supplement for the modern woman to achieve youthful, fairer and healthier looking skin – with no side effects.

customers who previously rely on vitamin c n glutathione injection , claimed that these tablets are as good as the injection

Harga RM400, harga kat luar is RM450.

Hangpa carik Dr Hannan untuk harga RM400 di hannanyusof@gmail.com , termasuk postal tu ye. Aku pun sama makan jugak, benda yang aku makan bolehlah aku canang, sehari sebijik jer, after breakfast. Lepas sebulan please come back here and share the results hokeyyyy :)

Comment: 20

Fat Blocker Cuvarlix – Ask Dr Hannan!

IMG_3656

Kalau tak kerana adik aku sorang ni Doctor bertauliah

tidaknya aku nak bedal pill nih, kenapalah tak tau ujudnya pills nih dari dedulu weihhhhhhhh. SUPERB!! sungguh aku suka gila pills nih.

Sedang menelaah kotak pertama, kotak kedua, 3 akan menyusul….

image

 

Sesama le kita mengcuvarlix kan badan kay. Find out more at Dr Hannan’s blog!

aku dah makan sebulan dan sangat puas hati, Nan…..supply lagi pls. RD pun nak sama, perut dia buncit dah tuh.

Price? Nak order? Please email hannanyusof@gmail.com

Comment: 14