Final Touch Up in the car…

apa yang korang buat lam keter ye odw to office, masa ngah sesak2 lam jem tu?

akakkkkkkkkkkkk bertouch up dek! idak le sakan pun bermake up, i dont wear much make up to office or anywhere. ckp bedak, eyeliner and light blusher je dari umah. lam keter, i will apply lipgloss and lotion..sambil jem2 tu sambil tu la menampal. x amik ms banyak pun…

setakat org sblh pandang tu biasalah ye, pompuan lain bermake up lam keter pun aku nengok gak.

030320085254.jpg

tp ada yg aku nengok tu bereyeshadow, bercelak ,berblusher segala lam keter, wah kau mmg kuor rumah x buat hapa2 la tu kot. mandi tak tuh? ke mandi pun tidak, terus pakai baju start engine?

anw ai x leh pakai lipgloss dari rumah pasal kang nak bercium ngan anak2, ngan bapak anak2 so lips kena kasik clear jugakk…. :) abang dah sound aku kalo mom pakai lipstick ke gloss ke jgn kiss abang, shame2, penah gak aku pakai pastu bapaknya pi opis bertanda la pulak, hui buek malu tol…

030320085259.jpg

minggu ni aku pakai hbag VS merah yang sirman belikan aritu, yes i change my hbag every wk, so?? and bila pakai bag VS tu aku mesti pakai this small MAS t/bag gak,asalnya sirman punya coz he s a business class passenger, aku rembat la wpun bukan kaler merah but the compartment dia senang nak letak my miny tiny things. 1 small VS’s hand lotion, lip balm, minitures barang 2,3 bottles, and lipgloss. saya x pakai gloss mahal lah dik, ai pakai loreal jer. n lam tu gak ada 2 batang pens merah luarnya je merah tp dalamnya kaler blue and black, mini book merah buat aku tulih just in case i forgot to bring my daily book from menara/tower/menara. business card holder and whistle…

kenapa ada whistle kan..pasal aku kan main game sana sini, aritu nye training netball i hv to help to coach them, lupa plak nak simple lam my gym bag.

macam menjawab tag plak entry ni, x de sesapa tag aku la, i hv stopped doing tagging so on, yg ni pun bukan isi hbag, but more to holder bag yg i hv to carry in the hbag…lain hbag aku x bawak small bag ni, sumbat je lam hbag yg beso2 alang tu….

Comment: 14