Abang’s name…

# rynz REDDED
on April 2nd, 2008 at 11:35 am

kak red,

i guess “XX” kekekeke tu mesti embroidery name tag sekolah anak akak….

# vagg REDDED
on April 2nd, 2008 at 11:50 am

ABANG xtau ke kak?

# daisy REDDED
on April 2nd, 2008 at 11:53 am

sha-mi-er ….jadik XX.hihi.

# mummysyafie REDDED
on April 2nd, 2008 at 12:12 pm

macam kotak minyak cap kapak je kak

# rynz REDDED
on April 2nd, 2008 at 12:18 pm

kak red, kenapa kok jadik “XX” ya ampun…

# RedMummy REDDED
on April 2nd, 2008 at 12:21 pm
rynz – tunggu aa..jap tauu

vagg – abang tau, aku saje susahkan korang kan.. :P

daisy – tunggu jap tauuu

mumsyafie – kaler pas tu ahahahhahaha

rynz – jap aaa

vagg reply on 2 April 2008:

kijam! kijam.ekekeek. xde sape yg leh kasi pertolongan cemas utk aku skang nih. apakah makna pkataan CINO tersebut?

# star REDDED
on April 2nd, 2008 at 12:36 pm
nama abang

# HAS REDDED
on April 2nd, 2008 at 12:38 pm

Nama tag sekolah anak lelaki kak red lah ……………… betul tak?

[Reply] | [Delete] # RedMummy REDDED
on April 2nd, 2008 at 12:40 pm
vagg – :P

star and HAS – kasi translate la deyyyyyy

# mamaranggie REDDED
on April 2nd, 2008 at 12:47 pm

ishh…x fahamlah saya kak…apo bondo tu?

# didi REDDED
on April 2nd, 2008 at 1:02 pm

kak red….

i org baru leh tak i jawab? Kwn ca ya nun alif i dia kata SAMUEL.


# izza REDDED
on April 2nd, 2008 at 1:04 pm

aiya..ilmu tak cukup ag la kak red nk translate
nk kena salin ni,sat g p tny laoushi :D

# A N N REDDED
on April 2nd, 2008 at 1:17 pm

its abang’s name is it – Sa mi er?? (tajwid & lenggok pronounciation must be done correctly, if not the meaning lari)

# ak_0143 REDDED
on April 2nd, 2008 at 1:18 pm

*mamak, teh tarik satu!!!*

(komen tak berkaitan dengan entri)

# saf REDDED
on April 2nd, 2008 at 1:36 pm

i think Sha Mi Ni.. btul ke Kak Red..?hehe

# mrs tali REDDED
on April 2nd, 2008 at 1:53 pm

teka je ni ye
2 nama abang kot..
XX
tol ke kak??

# vagg REDDED
on April 2nd, 2008 at 2:03 pm

nama si ABANG nih XX kan kak

vagg reply on 2 April 2008:

oooopsss! ekekeke

# neo@suf REDDED
on April 2nd, 2008 at 2:23 pm

maknenyer..

i luv red..
i luv red ..
i luv red ..

hehehe

# elynn.cyber REDDED
on April 2nd, 2008 at 2:44 pm edit

Salam Kak Red,

my first post as the above identity lar.. sebelom ni ada gak la post pakai identity lain.. nak teka ker, takyah ler. yg pasti i tak glemer.. hehehe….

kita dulu kekecik masuk tdika cina gak.. tp satu hapah kobondo pon tak hingat..

dah tentu ler itu name penuh Abang kan?

p/s: kak red ada taruk kas-kas ke kat dotcom ni.. ari2 mesti mao tgk la.. aiyah byk addicted ler.. apa2 pon, u r de vast and de vogue.. vroommmm.. acik nak gi wat kojo sat..

# Josh REDDED
on April 2nd, 2008 at 2:45 pm

It’s Sha-me-er. Shameer.

# budleee REDDED
on April 2nd, 2008 at 3:11 pm

oh shahmeer…..

hmmm same nama dgn uncles dia yek.. kak :p

# kim bassinger REDDED
on April 2nd, 2008 at 3:27 pm

nyah..eleh..aku tau…

sa mi er
1 3 2

hebatkan..kuang kuang kuang…

# eiza REDDED
on April 2nd, 2008 at 6:08 pm

ade jawab samuel, samier, shamier.
saya nk jwb XX bole?

# cHiQuE CoMeL REDDED
on April 2nd, 2008 at 6:08 pm

hmmm bunyik mcm ala² samuel atau sameer gituh…
but klu tgk kat tulisan hok bawah tuh mcm ada S ngan H… bla bla bla then last word dia adalah L… nama abg tuh Shamsul ek???
p/s: klu betul chik nak kak red yg dtg jumpa chik… bley??? hiks :)

# cHiQuE CoMeL REDDED
on April 2nd, 2008 at 6:10 pm

hah tak pun nama abang tuh XX kan kan kan???
hahaha mcm betul jer nih… hiks :)

# misztake REDDED
on April 2nd, 2008 at 6:20 pm

Kak red..
nh mmg sah2 nama abang..
Apa full name dia ye..?

# Heartless Devilish REDDED
on April 2nd, 2008 at 9:19 pm

bunyinye Sha-Mi-Er..
dalam rumi nye mungkin bunyinya begini..shahmeer.. kot?
muekekeke

JD-Kiss REDDED
on April 2nd, 2008 at 11:01 pm
try la eyh kakred?hehh

sha-mi-nie (XX)

:) ..da byk lupaa..waaaaaaaaa

deasa REDDED
on April 3rd, 2008 at 12:07 am
pronounce cam sha mi er
maybe nama betul shamir kot
hikhikhik

zura REDDED
on April 3rd, 2008 at 1:28 am
ala.. XX. betul tak? hehe.. tu yg ade XX kat atas tu sebab deme jawab betul ke?

Ayu REDDED
on April 3rd, 2008 at 8:57 am
NAK TEKA! NAK TEKA!
heeemm… XX… tul ker eh?

Beruang Madu REDDED
on April 3rd, 2008 at 9:38 am
Shameer?? nama abang Shameer?? apasala dekat sangat ngan nama Sirman… puas sikit jer lidah tu…. SIRMAN (bukan sermen .. SIRMAN bunyi Indon….hahahhaaha)

*******

Yang ada XX semua jawab betul…yang aku tak XX means salah la deyy….

so sila kutip adiah di TTDI, jumpa mak merah any of your sabtu or ahad. roger and out. terima kasih kerana sudi menyertai pertandingan meneka nama Abang. My regular followers dah tentu tau sejarah anak beranak mak merah, soalan cam ni kacang la pada korang. pada yang x tau can just check from our Red Diva stories in Berita Harian, x pun susah2 pi je blogspot aku tu, first entry ada! hiks.. ada gak usaha pi tanya member yang chinese. even Josh and Kak Ann Spore pun sipi2….

pasni kita main cak cak kebom lak ok..

ready??

Comment: 9