The Bad Hair Day in Pos…

not only having the bad day, but also bad hair day :)

yday…i went to Pos Msia in KLCC….heret beret ni bawak segala bagai wt Ms Lemb

btw kakak semua Ms Lemb stands for Ms LEMBUT. orangnya lembut macam sheep skin (motif tetiba sheep skin….oh adalah pakatan saya ngan orang tu tu tuuuu :) )

memandangkan saya biasanya campak segala bagai kat Adik (bukan Epi), Adik yang terer buat segala menda bagai gini, tapi due to ada hal internal prob lah kan, aku lak yang kena pergi bikin mende ni. aisay, my weakness tang sini lah. biasa suh orang je buatkan kan kan..x pun pakai fedex. x leh le nak pakai fedex, bapa banyak weii and berat mau post…

well make it short, to those-u-know-who-you-are lah kan…ai will have to come again to the Pos Msia n the postal off items will be delayed… pasalnya:

1. kotak size medium dah abih!!! yang ada kotak paling besar, letak aku lam kotak tu pun muat tau

2. i need to get a new box utk kusumbatkan segala barang (idak le tau box cap A4 pun bley pakai).

3. i ve filled up the form but the one that they gave me earlier was meant for Pos Biasa grrrrrrrrrr…yet aku nak pakai Pos Laju! so balik nanti kena isi semula. zassssssssssss!!!

4. Even domestic also have to use different form,cissssss.

5. So i had to go home and bukak and re-organize balik semua parcels

i will come back to Pos Msia, macam abang2 encem ittewww….

btw, if you are not getting anything from The Souvenirs entry, means you have gotten it before from my other trip / collection :) . or you probably be getting it during my next trip.

Janganlah nak merajuk ke hapa, ko tau bape list ai ada tolak family members = 60 orang from my blog readers and frens!! 60 babes and dudes so, agak2 lah kalo ko nak merajuk, meh aku pelepang 17 kali kasi batal puasa terus. cuba lak kira bape ramai lak belah laki aku, family aku. wuii….panjang KTM yer.

Kasi slow lah sikit ye, ada rezeki saya bagi yg lelain lak :)

Niat memang nak kendurikan sume kat korang tu pasal barang orang lagi banyak dari barang aku. But again, x leh kalahkan barang2 cik gegirl…

her birthday is just around the corner :)

Comment: 7