The healthy (unhealthy) food…

supper at 11pm, ha dah ngah malam pun melantak lagi….3 ulas lai je ni ha lelebih sirman dah licinkan. plus my Sunkist oren ….ni ler kerojer aku dok depan pc memalam ngapdet blog kan

dari dubai ke tanah melayu…

emm ada kismis, kacang pistachio almond oh macam2 lah ada yer….

aku bawak sendiri tupperware ku letak kat opis, sekalik ada mangkuk yang x malu boleh pakai tware gua makan sedap ke main jer, iskk…kutuk aku beria tp pakai barang orang. alo akak x nampak ke ada tulih kat tware tuh ‘redmummy’ …

anw, pistachio tuh makan minum lak ngan milo as breakfast. kacang ni betullah buat kenyang, tp x leh makan bebanyak…mual lah. my red lonjong mug sangat murah, beli kat Romantika setaun 2 yang lampau, baru 5 hinggit.

dubai’s kacang2 tu dari member aku ler, bila masanya lah pulak aku ke dubai. 2 minggu dia kat sana, balik2 je muka dia dah macam clown pipinya…

fruits of the week

korang better sadappp!

anak melayu cino india mana yang x suka makan maggi? iskk….

x kisahlah bila nak makannya, buat gemuk ke iskk come on give me a break lah, ai do eat maggis sometimes, tomyam tu memang aku punya idaman kalbu lah, leh kuor2 hingus makan kalau dah pedas bonar tau..oh ai love it.

so far sejak naik raya nih belum lagi aku makan itu maggi, 4 tu stock kat opis, kadang2 ada gak yang terjojol palanya kat tempat aku ‘red, ai lapor red, nak maggi red’…

ha ni gunanya buat kedai runcit free kat opis sendiri.

if you happy to call this entry as a diet entry, pls do so :)

Comment: 11