Godmom’s Open House…

she is my fren, Mar – tahun ni tahun ke 10 or 11 kami berkawan…aku dah beranak 2 dah mar, ko bila nya weih! dia sedang mencari cinta…kawan2 ku yang lelaki bujang trang2 tang…Mar is very nice lady, ada sudi?

she s also abang’s godmom

some of the food, she catered, some lak she and her sis masak

we were the 2nd guests of the house yang sampai

ater umahnya belakang tuition abang kat ttdi nun, haruslah aku datang sejurus lepas abang abih kelas

well ok ai lie to u hikss…in between ada stgh jam nak tunggu masuk umah open house Mar ni

aku pi soping baju kat my fav butik in ttdi (sbb ada invite lain on sunday, ai dont hv new casual baju anymore :( )

lawok la datin diva kecik

dia x nak dah ice cream tuh, muka bengang je nak suh aku ngamik ice cream tuh..tp bila sirman said cheese, laju lak dia pose pandang kamera…sebijik pangai mak ko!

abang pedulik hapa ngan kamera, korang tau, aku siapkan dia ngan satu lai baju tu jer, belakang bila nak kuor umah baru aku pasan dia pakai 3 lai! eii pandai2 je bergaya sendiri tau

now let s hv a tour umah cantik kat ttdi nih. saya kan tiap kali datang ttdi, cukuplah suka tengok umah2 kat sini, lawa gah gemilang isk isk…beso2 halamannya

the entrance of the house

nyibuk lak mar ngan tini 3r nih, orang nak ngamik gambo dining area

awek from african? x tau lah dari mana aku suka baju kainnya, nampak unik. selamba lah kan gua tanya. katanya baju tu dibeli dari indon. wah indon?? kawan2 ku di indon sapa ada? bisa enggak survey kan costume ini sama gue? gue suka bangattttttttttt sik!

mar’s dad…ai used to blog bout mar n family last year, or is it this year

Mar’s dad, mom, 2nd sis and her grand dad involved wt an accident raya haji last year. Atuk Mar meninggal di tempat kejadian, mom and ayah mar masih lagi under surgery…sedih lah aku nak tulis cerita tu lagi…

main area

hijau

tepi kiri kanan lam gambo ni dibuat pangkit, sirman x snap tp cantik aman, rumah lak lot tepi…

the makan area sempena the open house.

luckily lah kami sampai awal, half an hour later berderet2 orang ramai datang, so kami cabutlah, orang lainpun nak makan nak duduk sama bagai kan…

nanti kami ada rezeki banyak timbun2 kami beli umah besau2 ni yer…umah CV nya halaman x sebesau nih, umah nya je leh letak 5 bijik keter….cantik lah.

we left and went back to our home sweet home yang kecil dan merah itu serta tinggi melangit. x pelah rumah orang memang indah, tp umah kami yang kecil tu jugak kami rindui…

Comment: 13