Potluck – looking back….

ni sedikit selingan selepas event of potluck…goodie bag merah ni lah yang ditaja khas oleh orang jauh, pakai kerahantenaga Ayusolo. isinya aku x tau, aku x dan nak tengok tp macam2 lah toys bebudak, anak2 aku dah lencun main mendanya. tq ye sesangat untuk aunty Farah, taun depan kalo kita nak buat lagi, n nak include farah dalam GBM, that will be year end gak lah, kena tunggu dia balik gitu kan…to kekasihhatinya yang datang bawak satay jugak. wah….demam2 pun ‘cheating makan epal hek’ ado gambo bukti ko makan epal pegang hokey!

ini 2 gambo atas lak yang sempat aku snap bila aku dpt goode bags ni from Amirachaos. she sent it to Jai cafe, my house, wpun Amira datang tp dia nak goodie bags ni selamat sampai dulu….ada macam2 lagik yang Amira and Leen her sister letak, tp ini je lah ai sempat snap, benda2nya pun dah selamat bagi kat kiddos. Aku nak pi visit Yana, insyallah…very soon.

ini pula hadiah dari the 5 GBM to me… 🙂

x sangka dapat gak adiah, saya jugak ada adiah utk mereka the 5 tapi hanya boleh diberi selepas CNY, kenapa after raya cina lak, ha itu rahsia lah….

Kenal kenalanlah dengan mereka, saya suka berkerjasama dengan mereka, idea mereka bagus, saya serahkan bulat2 kat mereka, kalau you all nak buat event, bolehlah panggil depa, diorg ni memang dilahirkan utk buat kerja2 amal gitu kan 🙂

Ayu The Sun: http://thesunearthmoon.blogspot.com

Mayang: http://adenium.blogspot.com

Diana-K :  http://missdianakay.blogspot.com

Daela : http://daela81.blogspot.com

Rose: http://umimia.blogspot.com

oh ada adiah lagi, rantai Forever 21 dari Mrs Taj yang ramping pinggangnya itu 🙂 mekasih ye…hopefully kita boleh jumpa lagi, mana tau terserempak di jalanan ke, lawa lah orangnya…(notice aku masih ngan baju sama heheheheheh…)

anak-anak ku ni memang sibuk, rambut tak sikat lagi dah ngadap adiah mak nyer. diorg yang bukakkan nih. the red mini box ni lak from Pink Jamboo. lagi sorang yang gila pink…

ha tapi ai dapat gelang tangan memerah kan, sib baik bukan pink. tqtqtqtqqq 🙂

ya allah, lembab nya ko bang nak bukak adiah from GBM!

akhirnya! lampu tidur merah pilihan GBM…ha tunggu yer nanti insyallah kalo ada rijiki pas CNY adalah menanti kowang…

so anw, that s conclude lah citer potluck, serbu je lah gang2 lain nya blog, depa ada update from diorg punya perception and camera. Those yang nak carik entry on Potluck, dari awal ke akhir event, boleh google potluck dalam blog merah nih. kat tepi kanan tuh, atas tuh ada nampak Potluck Gathering with Redmummy.com dalam tu pun search button nya lah, abih kuor segala entry potluck.

The Potluck entry mainly kat episode sini, the dedicated entry plak kat Episode sini.

Terima kasih kepada semua yang terlibat secara langsung dan secara tak langsung for the event. wpun ada perkara yang saya tidak puas hati, yang saya rasa kita boleh buat lebih baik, PR saya  (diri saya sendiri) yang tidak naik ke bukit utk duduk sesama ngan gang2 yang dok kat tikar, saya mohon maaf sesangat. tapi ada jugak hati kecil saya terluka coz ada yang berjanji nak datang, tp x khabarkan berita, ada jugak yang saya pi event orang tp orang x nak mai event saya 🙁 adalah jugak kecik hati kat situ…

apapun, alhamdulillah. Salam Awal Muharram, semoga perjalanan kita ke tahun baru diberkati Allah, tak kira utk bulan tahun Islam atau tahun Masehi.

Insyallah saya akan buat entry ‘mengimbas 2008’.

Redmummy.com

Comment: 31