RedMummy

Green Caftan…

IMG_7642

panjang labuh meleret

but aku tak cut pun bawah tu

Biasanya kalau lelabuh gini tak nak potong bawah or claim, aku pakai dalam rumah jer bila ada orang datang…takkan bawak keluar rumahlah. Unless kuor umah pakai 10inchi nya heels.

Bought kat Ampang Park, RM100 – no red colour. last kopek.

Comment: 3

Super lazy Monday….

IMG_7678 IMG_7681

 

post malas….

:)

 

Comment: 2

Take 5…

 

 

 

will be right back

:)

 

Comment: 1

From the IG…

IMG_2566

 

IMG_2596

Top is from Nichii, i love the gelembung gelembung besau on the sleeve (satu lagi colour in green pun akak dah pakai). seluar beli online, pls dont ask where, cant remember.

Copy paste from my IG’s caption re to 2nd photo:

When u ve been asked to take a photo, as a photographer pleaselah amik gambar n hold the fon tu at your waist line. The photo later looks perfecto cantik, doesnt matter the subjects tu pendek lawa #eh or tall, always at your waist line ok? Backlight for iphone? Touch the screen nampak yellow sun symbol? Naikkan la the yellow function tu so no issue on backlight.

:)

Comment: 3

Sorry…

Maaf

Mood kedaung, sedang berurusan dengan pelbagai kerenah manusia duniawi yang tak pernah faham keperluan dan jugak kehendak.

 

Bersambung nanti ye…

Comment: 3