Perfumes Pewangi Rumah…

IMG13795

ini semua koleksi2 perfumes saya yang dah berpakai, dah abih pung…

ni baru satu suku yang hangpa nampak..yang berkuyun2 lg tu tak sangguplah aku nak tunjuk, mmg simpan lam basket. ai started to keep all the used perfumes emm since…. bila ek

taun lepas kot. sbb aku gile perfumes, so semuanya aku simpannnnnnnnnnnn kalau dah abih guna.dulu aku buang je botol2 perfumes yang dah berpakai.

nilah aku letak kat pintu umah aku, the entrance tu mmg aku bukakkan the cap kepala botol perfumes tuh, biar wangi semerbak. ada jugak boleh dispray2 lagik….

yang hok nih je lah ai show yer. yang lom guna, yang dah guna x yah lah tunjuk…

perfumes ni aku makan, bukan aku pakai, tu pasal laju cepat je abih darrrr hahahahaahha :)

oh the tips kat sini, bukak and biarkan kat lam umah ke kat entrance umah, so bau nya halahaiiiiiiiiiiiiii…..stim sampai ko pulak nak dok depan pintu..

gituu….

jangan buang botol2 perfumes lama, selain cantik, ini hasilnya.

sekian salam merah…

Comment: 8