Bingkisan Salam Syawal…

Raya nak raya…

Ingat Bingkisan Salam Syawal? was launched last Ramadhan hingga awal Syawal. sesiapa pun boleh menghantar BSS to RM. apa menda BSS tuh?

tau macam ala2 salam perantau yang dalam BHarian, Utusan tuh? ha gitu lah…tp for BSS kami tak open for those yang dok kat overseas jer, tp yang local kat Malaysia pun boleh gak hantar

how to participate

1. sediakan satu keping gambar, lebih enak gambar kamu berbaju kebangsaan, kalau pakai skirt huiii memang saje nak suh orang marah ko je lah buat wish gitu.

2. anto seringkas ucapan, tujukan pada sapa, your details, your blog address kalau ada. at least ni boleh bantu promote blog korang gak lah nanti.

3. anto duit raya hahahaha, acah jer….ni takdak lah. anto semua tuh kat Contact Red. ok kalau korang nak attach gambar kat Contact Red memang tak dpt lah nak attach kan, tapi takper, letak je details lam Contact Red, shoot and nanti we will reply to your email, so nanti ko bolehlah attach gambo yang korang nak tepek tu yer.

4. boleh anto anytime, macam dulu sbb permintaan banyak sangat, satu hari 2 kali saya tepek BSS, one is at nite, and satu lagi is morning session waktu Subuh.

gitu jer

sebagai contoh ni aku rasmikan sendiri BSS taun nih…

Salam Syawal from Red Family to Redmummy.com’s readers 🙂 mohon maaf zahir dan batin.

ingat yer…

drop your BSS via Contact Red.

Comment: 10