When u give, u get it back…

IMG16934

i missed the isetan big sale last week 🙁 the promo is so tempting…kalaulah minggu ni ada lagi, bolehlah aku cuba my luck. bukan apa ko, Estee Laude nih dia ada burshes set, ada bag ada make up make up eii giler lah, bape byk make up tah nak pakai. yang beli lain, yang dpt from sponsor lain…

hok nih aku nak yang pepenting je, yg lelain aku mungkin jual kat korang, macam eyeshadow and blusher palette tu kompem aku campak kat korang lah.

IMG16941

next month, genap setahun aku menjadi pengguna Clinique, from the main user of air paip beralih ke Clinique, sehingga kini, adalah saya tambah2 pakai brand lain tp the main skin care tetap goes to Clinique. i tak plan pun nak beli anything from Clinique, tapi tak membeli tak bermakna saya mendapat koleksi yang hebat….

tq clinique 🙂

IMG16945

for this one, aku tak penah pakai and tau pun brand apa, but aku sangat jatuh hati dengan make up casing tu. solid sekotak. will try my luck kalau masih ada lagi promo nih. but macam tak worth it lah kalau aku beli promo nih hanya nak dptkan the casing box tuh.

katalah aku beli gak yer, i might be selling the skin care to korang, aku cuma amik casing tu jer. nak tadah muka bebanyak ngan skin care lain pun idak kuasa, yang ada skang pun, siap aku tolak2 bagi my sisters.

IMG16932

so anw, recently 2 of my sponsors bagi aku segedabak skin care and facial wash gak. not only for me, but oso for Sirman. Hah tak pasal2 Sirman kupaksa buat 3 steps kat bilik ayo. agak reluctant lah dia tp nak tak nak dia kena buat jugak dari membazir macam gitu jer.

another beauty part of being Redmummy, ai always get free product from the sponsors. a lot! baik from the advertorial and skang involved ngan Project Alpha toksah cakap lah barang2 sponsor yang depa kasik. sampai aku sedekah jariahkan kat GBM and the family members. i tot to give it to all of you macam buat contest ke hapa tp administration aku capek sket lah.

coz bila nak buat contest, aku kena buat satu lg additional keje, nak kena monitor nak kena buat delivery bla bla bla, remeh. eh bukan remeh, time is a factor skang nih. so stock utk korang skang mmg takdak, semua aku dah give away tp stock akan datang, nnt aku timbangkati kan utk pass2 kat all of you.

Takpun aku subs kan keje nih kat GBM lah, depa pun dok berteleku boring takdak main job nak buat skang nih for RM….

Comment: 7