Make Up

The new makeup room!

IMG_1396

when u are wearing blue, u have to pose at the red sofa. Sungguhlah naik dedua colour ni. Tak kisahpun if not biru, asal contract dari merah, memang colour block sangat. No lah we are not looking for any sofas pun, but a must to take photo here.

IMG_1401

so i was on 4 days leave (dengan 2 hari weekend) so dapat 6 hari. Just to relax and rest. Kebetulan husband pun cuti public holiday Germany aku tak tau le for what jadi kita plan out pagi tu untuk keluar, asalnya to have our lunch at MO jer but tukar plan to Ikea since i really need a new thing in my house.

sofa yang aku duduk merah nih, agak kepelikan pulak design dia…

IMG_1418

one of the missions ialah untuk beli my new makeup table. Since we move the Red House, akak tak penah ada meja make up coz we have transformed our dry area in the bathroom as the makeup room lah. But thing is, i m getting old and using the stool chair is not helping me some more dengan kerabunan mata yang tak berapa nak nampak if tak pakai lense while make up. So it was 1 year 2 months gak lah bila ai decided to get a new one.

Pastu lighting tak membantu though ada banyak lampu bagai, still aku kena amik the basic meja make up yang dengan cermin depan muka and ada kerusi relax for my body posture.

i nak macam meja make up simple yang atas tuh, cermin berlampu2 tu optional, tak yah pun tak perlu coz i dah tau nak buat camne bagi lighting molek.

IMG_1431

oh no way ler akak nak amik meja make up gini, so not meee

IMG_1445

kita pusing satu round, aku rely kat husband amik the gambar with the code semua, so kat depan boleh sapu bersih le kan…rupanya dia hanya amik gambar tapi tak amik codeeeeeeeeeeeeeeee!!

IMG_1459

jadi kena lah pi bayau dulu, dah alang2 sampai ke cashier, he pergi hantar barang, and aku naik balik for lunch. Lagipun nak kena patah balik gakkan pi amik code untuk barang2 yang dia terlepas pandang codenya. Kat sini pun aku ada siap bawak tupperware untuk tapau the chicken wings, the kids love sangat. Dulu kat sini ada tupperware so leh bayau le sekali ngan tupperware tu, kemudian aku datang takde plak tupperware dia suh pi beli kat bawah naik balik, ke jadah apa. Tu yang aku siap2 bawak tupperware but dah ada pulak kembali the  tupperware lagik. Hish….

Jimat gak lah tak yah beli tupperware heh since dah bawak.

IMG_1449

muka toncek pasal ada orang tu dah pegang something yang aku nakkan hehehee

IMG_1468

napa le ko tak merah menyalaaaaaaaaaa!

IMG_1491

ini pun takde merah, ada white blue yellow and black. I go for yellow, kasi cheerful and colourful sket

IMG_1495

lari lelaju balik rumah, coz aku tak masak, jadi singgah beli soup untuk anak2 yang balik sekolah. Ada chicken wings to top up for their makan….petang tu gak laki aku bersingsing lengan pasang segala maknek benda. Ai is tengok je lah hahahaa…sapu2 kekemas, sambil tunggu dia bersilat.

IMG_1500

tips untuk orang yang suka minum air, hah belakang tu bersusun air botol untuk kami minum anak beranak. Setiap hari 2 botol akan kosong. Kami adalah peminum air kosong/air suam, the whole 5 of us yeah…

 

IMG_1519

hamboihhh sedap ko tidur ye…dapat aircond nya pasal

IMG_1527

dan transformed sudah.I had to move husband’s make up cabinet (alah barang make up dia 2,3 ketul je pun hahahah) to the main room untuk give way for my new make up table to be placed here.  So pueh hati, the one yang dari dry area of bathroom still for make up gak lah but aku suh laki aku do his things there, he tak yah nak duduk2 bagai, berdiri je pun, tak sampai 3min dah siap hensem hahahah. Bininya kena berejam…

For lighting memang le terang bilik ni, it s a walkin wardrobe area, itupun i have magic mirror yang ada lampu gak, also i beli satu lagi lampu IKEA yang leh adjust punat palanya ikut kiri kanan atas bawah. Went to kedai 2hinggit at near by my house and bought 2 liplap lampus to colourful my background and also at the dry area….(laki aku insist tak nak pi belikan so aku ajak dia pi antau aku ahhahah coz the parking hazab).

The rest of the videos, dah posted dalam my IG, check it out there specially at the My Story’s page in IG.

Comment: 5

Mirror mirror ….

IMG_1061

so everybody knows my perangai yang make up dalam kereta ler kan, specially pepagi pi kerja tu, berbelas2 tahun. Jadi kali ni upgrade lagi isi make up dalam kereta tu, for weekdays memang jangan harap le sesapa boleh dok sebelah driver seat, itu memang penuh dengan make up aku jer. Baru ni aku amik cuti sehari, so aku le yang hantar uruskan anak2 punya sekolah siangnya, kakak dok bebel eii penuh betul ler barang make up mammi.

Jadi kali ni upgradenya ialah dengan 2 ketul cermin muka besar sikit, kalau pakai yg cermin kat kereta tu tak best lah tak besar satu hal and kena mendongak. well aku kan pendek, adjust mana pun tetap kena mendongak. I cakap I pendek doesnt mean i menghina ciptaan Allah ni pun, means I sedar diri ler. Orang yg menghina kita tu yg patut dicabaikan jer.

 IMG_1069

tak cukup satu, tambah lagi satu cermin, untuk letak kat stering plak hahaha, for posisi depannya. Orang tak pandai make up ni cermin kena bebesau sikit, orang yg pandai make up tu lain ler. I can do for my face jer not for others, tapi bak kata member aku, kak red ko tu pangai suka membeli, takde cermin pun boleh selama ni but dah ko suka shopping, so cermin pun sampai 2 ko pakai kak oi..

betul ye tang tu

sebab selama ni pun pakai mirror yg keter atas pala tu jer, hokey je gak..

 IMG_1074

dan ada jugak ini lampu. Lampu ni charging pakai cable biasa jer, but tak perlu selalu, ikut kekerapan kita pakai. Sejak 2 weeks aku pakai ni pun boleh charge lagi, masih lagi tahan lama.

 IMG_1065

sisi mengereng

IMG_1064

begini le cahayanya kalau malam hari so bila kat parking tu dalam gelap malap tu boleh ler terang sikit. Cuma as this entry is up, aku dah hilang lebih 24jam lampu ni, tak jumpa mana disorokkan si Zeeshan. Dok main dalam kereta baru ni waktu kita was on short trip, halahai….harganya aku beli bukan murah ler but masih lagi consider murah dari yang jual kat Pudu or online RM500 tuh (most of make up artists pakai, coz tu besar bagak and ada stand too), mine is about RM80 or less kot, ke RM50 macam tu ler.

Comment: 3

The accessories and the make up…

 

IMG_0150

Ni sampai few months ago kot. Paling aku suka itu eyeshadow palettes. Ohmy rasa nak memakan je. Sangat cantik kalernya. Try pakai masa period, dari pagi sampai ke malam dia punya lasting!

Yang macam teko tu pulak, bukan sembarangan teko, aku kan ngah dok mengumpul baking tools, namanya dalam omputih ialah Mesh Flour Bolt Sifter Manual Sugar Icing Shaker Stainless Steel Cup hah kau!

Pastu ada satu lagi pun baru sampai aritu, tak de le aku amik gambarnya, dah terus panjat simpan lam storage,  dalam omputihnya: Baking tools swivel plate cake turntable. Boleh pepusing lagi. Barang dah ada ni, kek nya bila le nak siap kannnnnnnnnnnnn….

yang lelain tu, accessories bagai lah. Cecantik. Merah tu aku punya brushes set to be used kat opis eh. Untuk dalam kereta, guna jari pun boleh!

Baking class ni biler ler nak mulanya. Korang sapa nak ajar akak bake, but buat kat rumah akak, can??

 

IMG_0525

Ini nail corrector, seller salah hantar. So aku simpan, sapa mau? Bolehlah akak jual murah. Ai asked for make up corrector pen, dah dapat dah pun. lebih kurang je ghupanya, nama je lain. function pun lain ler.

IMG_0522

roll up eye shadows, glitters. aku dah pakai semuanya, but for my makeup tutorial sendiri, bukan pakai kat luar. Takde kesempatan lagik. roll up je kat mata kalau nak cepat. Taklah kuat sangat pun kalernya bila dah kat mata tu, ini aku letat kat tangan, nampak le obvious macam terang benderang, it s not. Bolehlah..just to tetambah my make up collection.

IMG_1215

ini my make up bags. dedua ni dok dalam kereta. Aku kan ada 3 jenis tempat kena ada make up sets, rumah, kereta dan opis. Opis pulak ada 2 (di surau dan sikit di tempat sendiri for touch up). Jadi semua ni dah kena upgrade, tak boleh dah pakai bag2 nih, dah tak muat.

IMG_1218

aku upgrade pakai make up bag hitam nih, yang memang meant for traveller. Lantak situ aku buat guna untuk letak barang make up aku for dalam kereta lah.

IMG_1221

ini semua dari dalam make up bag asal, semua dah disatukan. Accessories ler, call cards, brooches, macam2. Aku jenis, kena ada stand by merata. banyak events kan. Dulu banyak events ler, tapi skang dah kurang but still kena ada gak, coz if terlupa kuor rumah takde accessories bagai, dah siap2 ada dalam kereta.

IMG_1223

hah, semua my make up set siap dalam nih…

IMG_1238

bila tak driving senang ler, semua atas peha. But bila jadik driver, biasa sambil make up tu barang2 make up celah kelangkang aku jer, ni bag dah besar tak boleh ler, kena dok kat tepi or seat sebelah. Aku kena memorize semua barang2 ni coz bila driving tu, bila capai tu, tau dah apa menatangnya. Kalau brushes kat mana, lipstick mana, mascara mana, sikat mana hahahaha, semua kena hafal ler.

Dah over 1 month nih, so alhamdulillah dah hafal ler. tau dah mana bagai.

IMG_1233

hah the stand yang aku cakap aritu depa beli kat Kenanga. cukup le nih….lelain tu some ada kat opis pun, ada yang dok kat my my cabinet accessories gak.  Technically ni meja make up laki aku hahahaha, tapi 1 drawer je barang dia ngan atas tu sikit, lagi 3 drawers barang aku / bersama. Banyak betul le barang aku nih, merata2.

IMG_0995

my accessroeis yang ai letak kat tempat kerja.. ada satu lagi box pulak khas untuk subang/earingsnya jer.  Memudahkan untuk aku pakai or tukar2 if feeling nak tukar ler. Kadang nak pi kerja pun lupa pakai, so kita sauk ler yang kat opis pulak.

IMG_3485

baru ni sampai lagik, the one yang ai ordered online. Memurah je nih but the quality is kalah Lovisa yek. Lovisa tu dahlah mahal! Tapi aku pun ada gak beli dari Lovisa, dulu2 ler, now no more!!

IMG_4136

Ini the latest one. Tetiga belum sarung lagik, in fact yang kat atas gambar ni pun, ada satu ke 2 sets baru aku pakai. Lain2 tunggu masa ler coz sebelum tu pun ada yang aku beli pun tak berpakai. Kena tengok baju dan occasions gak.

ai like the left one, ada colour merah dan blue, ai bought already hehehehe….

IMG_4467

more lagik…yg blue tu lawa gila! memang dah aimed for other colours as well.

IMG_4396

ini pulak selfie Flash. Kan kalau kita pakai camera depan for selfie wefie tu, kalau malam gambar kelam kan. Tak kira le apa handphones pun. Sakit le hati…so dah ada nih, additional flash, bila selfie tu ada le keterangan sikit gambar muka kau.

ini with flash tu lah.

IMG_4397

hok nih takde flash…bagus sangat ni. Saya is suka, aku kan gadget maniac gak.

dekat online G tu depa jual at RM25 – RM35, mahei. I bought only at RM10.80 jer hahahhaa…Reason aku cakap mahal coz aku jumpa yang harga murah ler. If aku tak jumpa yang harga murah tu, aku surely beli yang harga mahal tu, masa tu aku tak cakap le mahal, aku cakap murah gak. Paham tak maths akak nih?

So ini bolehlah refer2, mana yang rasa nak carik barang lebih kurang akak merah ni kan….sesila.

Comment: 5

Moh kemas the Red House…

Let s go to kemas the Red House entry pulak….

berasap le menunggu, berbulan punya cerita. Biaq pi lah…pun.

IMG_3947

Ini di Kenanga Wholesale. Aku tau laki aku aritu free, ada slot coz dia pas hantar abang yang course kat Shah Alam for the 2nd day tu, so boleh meraban kejap. For 1st day tu dah lepak rumah mak mertua aku kan.

Jadi day 2, dari Shah Alam he went to UIA, area sana, hantar the bulks of charity items. Super lega dah clear the stuff. Insyallah sampailah ke Cambodia lagi barang2 tu…

Lepas tu, terus depa bertiga pi Kenaga, first time for them…dapat gak lah Zeeshan pau bapaknya toys tu hah…

IMG_1040

aku suh beli accessories stands. but 2 benda berlainan. But my darling hubby dengan level confident yang tinggi, beli the same item, beza tinggi rendah. Grr…napa ler tak tunjuk gambar dulu sebelum bayar. Udahlah susah nak pi Kenanga tu.

Jadi yang panjang tu, hitam tinggi tu,simpan kat attic. Buat apa le sampai bebanyak, aku ada almari accessories gak…yang aku nak satu lagi tu, benda lain.

IMG_3948

Sedapnya 3 serangkai makan, I was at work…

IMG_3954

Pun makan lagik. Ini adalah hari yang mana mak ajah tak datang, tapi aku dah siapkan segala macam jenis lauk untuk laki aku masak. Lauk simple je pun, celup2 sayur dan goreng2. Semua laki aku malas nak buat. Abang Kakak pun dah tengok bapaknya malas nak masak, depa cucuk le order pizza…

Hah, pizza yek jalan penyelamat korang. Mak suh masak pun tak nak yek. Oh sebab beras habis, last person masak was Abang beras tu but he didnt tell us, tu yang bapaknya malas nak keluar masuk beli beras bagai. Order pizza lagi afdal yek…

 

IMG_1229

jadi hari yang berikut2nya, kita buat all out kemas rumah. Bapaknya sambung buat semua kerja frames…kalau ko tengok bilik abang tu, ada tilam katil bagai  nak terbalik, hah dia kemaskan gak. Tapi dia tak tukar position.

IMG_1230

Kakak tukar position, helped by supermak dia. Coz apaknya pun banyak kerja lain, abang too, jadi meh mak tolong angkat. Agak2 berat bagai tu, kita panggil the boys le angkatkan. Better la sikit bilik kakak, bila dah tukar position, lagi 6 bulan kita tukar lagik yek…IMG_1231

Yeap, ini dia buat solo. Aku ajak tukar position katil semua dia tak nak, he said nanti dulu….

oh speaking of the house gakkan, aku nak carik wall paper lah. Nak tambah 1 side at each of their rooms. Saje gatei…. nak recommend?

IMG_3856

also kita panggil the same abang contractor untuk tambahkan laundry’s ampaian, jadi double tu hah atas bawah dah, dulu satu jer. Pun kat porch tambah lagi 2. Then tambah lagi the red stand tuh, boleh gak letak bunga ke letak kipas of cos….the bestlah bang.

 

IMG_3869

Wall of Fame for our Red Family. But ini tidak ada kalian nampak di living or hall pun, duduknya kat attic. Ada 2 sides, love it, thanks husband for this.

IMG_3847

Position katil aku pun bertukar hehehhe….pun sama, lagi 3 bulan akan bertukar lagi, aku memang tak suka statik sama jerrrr…kena bertukar2 88 kali.

Ini pun settled by suami dan anak sulongnya. aku balik kerja eh dah siap…macih boys.

 

IMG_1355

almost done. Untuk yang rongak2 punya wall tu, kita khaskan untuk Zeeshan punya frames lah. He s the last of our product so zaman dia more to digital, tak banyak hard copy, jadi kenalah kami kumpul2 gambar (aku le kan yang kena buat) untuk send for printing. Baru leh letak lam frames.

aku kekira kan…ada 15lagi frames kosong dan jugak 15 lagi frames yang berisi gambar belum ditampal. In total about 30pcs. So boleh lagi 3 rows. All red frames ni, duduknya kat sebelah tangga to attic.

Yelah, most of the photos ni aku tak bertudung bagai, jadi biarlah dok kat atas so family members anak2 aku je yang tengok. Orang luar jarang le sampai ke atas kan…unless for tour. Udah2lah tour kot, dah 7 bulan pun kami pindah, tak yah le nak tour red house lagi ye dok :)

Frames job ni, settled by husband gak. lama giler dia nak siapkan, ada 3,5 bulan gak. coz dia buat benda ni kena berjam2, tak boleh 1-2 jam, tak cukup. Walaupun macam tampal jer, tapi ada le kerenahnya, janji siap.

IMG_1455

banyak job laki aku buat, semua ni settled sebelum kita pi holiday di Langkawi.  Aku tak boleh buat kerja2 balut buku ni, bosan. Dedulu aku buat ler, masa zaman2 laki aku travel sokmo takde kat KL ni, skang ni pass batton kat laki aku lah…lagipun tangan dia buat lagi seni cantik kemas, aku ni boleh tahan senget benget gak plastik tu aku buat.

 

IMG_4132

biasa aku jahit badge kakak, dan apabila ada viral pasal yang tampal ngan uhu tu kan, pakai iron bagai (technically laki aku yang first jumpa viral tu, dia lagi perati fb tu detaily dari aku), so terus dia kata better dont jahit.

Dah ko tak bagi jahit, hah bapak ko kena amik lagi job ni hahahaa

IMG_4072

ha see…apaknya buat ada skill. Tang ni je ler dia iron, ada selonggol baldi baju nak kena iron tu, dia jeling pun tidak, that s my job (or abang). Dah sekolah ni, memang lagi ler abang tak boleh buat, aku le yang buat semua tu.

ada yang viral lagi rendam baju pakai sabun Fruitale tu kan, hah tu pun aku buat gak. Bagus bagus, bagi lagi tips, ai will follow one. Aku kan supermak. Sabun tu rendam ngan air panas ngan kain baju sekolah putih tu ler. Jadi kotoran tu boleh hilanglah, cepat dan murah.

Biasa aku rendam, dalam 2 jenis baldi, for yang peputih kakaknya baju sek (and baju parents yang putih). satu lagi baldi for wewarna, baju sek abang and baju sek agama kakak and baju kerja parents. Molek ler benda yang memudahkan kita, jimat pun ye, harga sebuku sabun Fruitale tu baru 80sen.

Baju ni hazabnya tang  kolar dan tang lengan tu. Kalau diorang makan comot, lagi lerrrrr….duh.

IMG_4384

Pangkin RM500 yang kami beli kat IKEA. Dalam tu aku letak toto or quilt in case mak aku nak pakai sambil tidur kat bawah tu. ke untuk aku gak, ada sekali aku rasa sejuk sangat, walaupun tidur siang, so kena le ada quilt nih. Eh ceh, padahal sebelum tu letak kat bilik laundry jer.

Dan of cos, aku letak 1 basket of my baking accessories. Baking ni patut dah start last weekend, baker yang ngajar ada hal, padahal dah janji. Hish. Aku dah excited nak baking tau. My family too, sonok depa bila dengau rumah nanti bau kek plak, asyik bau candles jer.

ada banyak space lagik lam pangkin tuh.

IMG_4385

Boleh bukak katup. hari tu aku balik kerja dengar suara abang, tak jumpa mana le si panjang tuh, rupanya……….dia menyorok dalam nih! eii suspens je.

Yang Zeeshan pun sama, dia penah sekali gak menyorok, tapi bukan dalam pangkin ni ler, kat celah2 sejadah yang stand sebelah pangkin nih. Mementang ko kecik.

Pangkin ni for outdoor, boleh letak kat porch. I was jokingly gak cakap kalau Aminah beranak, hah bolehlah dia dok dalam ni ngan anak2 nyer kat porch tu hahahaha….sok kita cite pasal Aminah and QuPuteh yek, Insyallah.

Anway, buat masa ni dok kat kitchen lah, sedap dok kat pangkin macam nih, pastu ada kipas yang aku dah tukar tambah dari bilik atas sana sini, sejuk jer. Pangkin tu belah kirinya memang ada 2 tayar, yang kanan takde, jadi bolehlah angkat tarik untuk pindah2 ke mana bagai. Nak letak depan tv pun boleh if nak buat meja…ikut munglah korang.

 

Comment: 7

The Brushes Drying Rack…

 

IMG_0173

My brushes collections (ada lagi 32pcs yang kekecik halus for blending eyeshadow kening bagai tu lah, tu aku simpan, tak yah pakai yet, coz yang skang pun banyak ada lagik). Tapi brushes untuk foundation ke pipi ke, muka ni ke, memang aku suka ada banyak. Tapi yang lama aku tak buang. Ada 3 brushes aku from quite good brand gak (tapi service dah tak power untuk muka) aku pakai untuk clean up meja make up, meja pc, meja keje hehehehe….habuk2 kat kibod tu, hah pakai brushes yang lama tu jer. Korang pun sama gak ler, jangan buang brush2 lama tu.

IMG_1347

This is the brush drying rack. Ada warna2 lain gak.but of cos hakak pilih in red ler.  Kan lepas kita cuci, kalau zaman aku, bentang kain, hah letak the brushes, tengah panas. Kalau tak kering kan, overnight je bawah kipas. Tapi semuanya mudah hanya dengan memetik di talian internet hahahaaa….

IMG_1348

ada sejarah tau rack ni, masa aku dapat nih, kitorang dah nak pi tengok movie Star Wars (udahlah aku kelam kabut balik kerja), so semua rushing ler. Depa dah siap awal2 dah pun, so aku grab je ni bukak dalam kereta with few other stuff yang  posmen antau. Bila dah bukak, sesambil tu aku make up.

So aku ingat for this rack aku letak lam bag plastik (dalam tu ada gak sampah2 lain, coz ada benda lain yang aku bukakan from postman hantar tuh), pastu depa ada memakan, pun rubbish masuk lam plastik tuh. Pastu sampai Setia Walk, abang buang plastik tu ke dustbin.

Aku lupa terus ngan rack ni. Dah abis movie, dah balik rumah, dah tengah malam baru aku teringat. But sebelum tu masa dalam kereta tu aku dah suh kakak double check plastik tu sblm abang buang if ada barang2 aku dalam tu yang tak sengaja nak terbuang.

Kakak cakap takde.

IMG_1351

Jadi bila takde, sah, kat rumah takde, kakak check dalam kereta pun takde. Huwaaaaaaaaaaa, mesti dalam plastic bag tu la kan. Kakak pun kena la marah. Yelah tugas dia to check dalam plastik, means dia tak check bebetul. As penalty, dia kena bayar RM30 (oh yes, kita akan bagi denda or penalty, remember the ABCD tips anak2 aritu kan?).

So she paid that nite gak.

Esok malamnya, kita keluar lagi. Aku masuk je kereta, aku perasan ler benda apa ni kat kaki aku. Masyallah. This rack, yang disangka telah dibuang!

Pun kakak kena bebel coz she kan dah checked dalam kereta a nite before tapi tak jumpa, means cari tak jumpa. Dia bagi alasan gelap, abis tu abang ko ada sama, ko pun ada hp, pakai le torchlight hp korang tu. Dan of cos, RM30 dipulangkan semula hehehehee…

Selamat, kalau tidak RM35 kena bayau coz skang dah naik lagi harga. Alhamdulillah, mak kau pun salah gak ler. bukan kakak jer.

IMG_1353

Well ok than the brushes korang tu, overnight kan semalaman, rendam ngan air and sabun ler. Dulu2 banyak le tips suh letak sunlight nya sabun tu lar, memacam jenis sabun. Pada aku, apa nama sabun pun tak kisah, asal ko jangan letak clorox sudah ler. Dah rendam2, biarkan ler.

IMG_1432

IMG_1441

lepas tu amik pulak nih Scrubber Board Brush Cleaners, ini aku beli dalam tak sampai RM5, untuk sental the brushes tu ler. Tapi ni baru sampai, blum pakai lagi.  So turutannya, rendam over night, then sental pakai brush nih, with sabun of cos and pastu amik le drying rack.

IMG_1359

Letak le tengah panas. Kering le nanti. By right the bebulu tu semua kena kebawahkan, tapi lambat heh nak kering, Aku upside down kan jer, sukatik aku le kan.  Cepat gak kering.

Drying rack ni pun ada size gak, ini untuk 26 lubang, ada yang 48 holes, 70 holes pun ada.  Kalau macam ni, semua jenis batang brush tu boleh masuk, ikut sizes.

Seperti dijangka korang nak tau soalan mana beli bagai, kemudian2 ler, ini antara dekat 200 items yang aku beli (the numbers keep on increasing hihihihi), so alsabariah please.

Comment: 5