Kerana mu advertorial job…

i was forced to dig down my old photos

serious banyak gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! had no choice, buntang2 mata aku membukak, gambo lam blog ada yang tak leh pakai, coz we need hi reso’s pix. for 2 nites in a row buat keje nih…so aku amiklah sket2 apa yang boleh ditempek kat lam blog nih.

ai donno what to write lah

everyone skang ngah mood raya

ada yang dah balik kampung pun kan….

so tengoklah gambar2 apa yang ada yer…randomly tepek lam nih.

IMG_6693

waktu di jakarta, sama Sirman and Pak Host, yang kamu sangka aku ada di KL sedangkan aku 4 ari berpergian di sana, this is advertorial job

IMG_5513

di Bandung yang enggak enak padaku 🙂

IMG_2785

Di Singapore for advertorial job too, Brands Blogger Challenge

IMG_3005

wahahah muka aku lain giler, us the 5 bloggers, Malaysian team

IMG_3008

melepek nak balik KL, tetiba boring dah dok Singapore

IMG_3153

hari raya Qurban, sayang abang to adik, lindungi dari hujan

blogger_parent

Friso’s event, advertorial job, photo for NST

ashterix_linus

sirman when he was in US, lagi kurus gilerrrrrrr!

IMG_6249

zaman2 ku berfutsal bersukan, skang sumer tinggal kenangan…

IMG_5452

in Beijing

IMAG1447

di Holland, to visit Sirman, aku terpaksa tinggalkan the kids, sejuk ya rabbi kat sini, dah pakai baju sejuk dalam, luar pun bertambah2 lagi baju sejuk aku sauk!!!!

collage28

hidungku hampir patah, injured di zaman futsal 🙁

53

where are these people…my Fear Factor team

IMG_4784

juga di Beijing….

IMG_7299

squash yang telah hampir setahun kutinggalkan…..

IMG_2647

badminton pun dah lama kusimpan racket ehehhehhee….no wonder ler aku gemuk skang nih.

IMG_5481

dulu pun kurusssssssssssssss! wpun beranak duaaa

IMG_2322

kalau anak ko dah nak tidur, di tepi pantai pun bisa…

IMG_6118

my brothers n the husband

IMG_5993

one of them is leaving…babai Cla

61a8scd

tak suka lah negara sejuk, lam umah pun cam membeku jerrr!

IMG_4738

Red Family sudah mendaki tembok Cina!

IMG_3621

Teater di Istana Budaya

ha ni baru RED FAMILY!!!

IMG_3920

some of my red collection, for Kosmo

ada lagi 2 batches of photos, aku nak tempek gak, tak kira….letih wooo aku buat project carik gambar for the profile, depa bagi aku notice ‘jam tu nak jam tu mintak’ aaaaaa

ok lah korang, some photos ni korang dah tengok lam RM, lam blog lama RM, tp ada gak yang lom penah kuor, enjoy lah yer…

Comment: 10