Wa tamo manyak pusing kipara!!

satu masalah selesai!

semua korang yang lam FB frens list aku dah babai kupindahkan ke fan page RM.

out of 799 yang dalam FB frens aku, tinggal 70 orang jer, itupun those request nak masuk balik pun aku approve but pastu aku connect ko ke fan page RM and aku delete balik ko from my personal list.

tak boleh lah yang oi korang dok lam frens list ai, itu kawan2 sedara mara adik badik aku je lam tuh. now aku kena tegas sangat, my life privacy korang tak leh nak kaco hok satu tu. banyak dah privacy aku ilang dek sharing lam RM, pastu bila aku create fb like 2 months ago, berpusu2 masuk so terpaksa kita bukak fan page

so korang readers kena dok lam fan page lah, i m quite touch n go gak mesra alam ngan korang lam tu, korang je membisu seribu bahasa. eh ada ok, balik2 yang bercakap orang yang sama, yang lain dok monitor je apakah?

kat frens list aku pun korang diam, lagilah aku suspicious so terpaksa aku transfer korang ke fan page lagi senang.

maaf lah yer, jangan nak kekecik ati plak kalau kena remove from my personal list.

u got the access via:

1. RM – korang baca blog nih totally aku tak privatekan pun

2. Redmummy.com fan page – pun satu konsep korang nak cemolot ngan ai (link ada kat sblh right side bar RM nih yer)

3. emails ym contact red apa lagi? siap ada yang dpt my personal number lagi.

ha cecukup lah tu mendakap diriku yang cinonit ini

berilah yang satu itu peluang utk aku all out, eh mana tau i nak bogel2 lam FB fren list tuh hahahahahhaa!

daaaaaaa :)

Comment: 16