Project RM dilancarkan!!

sudah hampir 48 jam kita launched the new template

ada minor errors, yang sedang dalam proses lagi, ada yang korang tak suka, ada yang korang suker. of cos lah kan. tekak memasing pun lain, rambut lagi lah. tapi ikut majority lah. lagipun concept rumah baru, serba serbi baru but dengan condition harus minimal.

kalau dulu font kecik sangat, aku besokan font

kalau dulu font type apa tah, kita tukar font lain plak

IMG18550

selepas Project Redmummy dilancarkan, semangat saya semakin membara2. rasa macam2 semua benda saya nak buat. Project RM bermula sejak 2,3 hari lepas officially, we hv launched the new template, the free class for readers by RedGlow, and more!

more to come!!

Alhamdulillah saya dikelilingi dengan kawan2 adik2 abang2 andĀ  kakak2 dan gang2 yang sangat mahukan saya maju ke hadapan. Family yang menyokong setiap gerak kemajuan saya. i dont want to look back, takkan saya nak dok takuk lama je kan. Saya bukan nak jadi orang kaya, saya nak jadi orang senang. sebab nak menjadi orang senang, saya refer dengan mereka yang berjaya, ko pi refer kat yang dah telungkup or nak melungkupkan ko buat hapa.

so saya ada 3 pilihan, tapi satu apa pun saya tak cuba lagi, so dengan bermulanya Project Redmummy, saya sudah mula cuba untuk satu dari pilihan2 itu. mana tau, berjaya.

eh dah, tak leh cakap panjang2 pasal Project Redmummy yang hok 1 pilihan dr 3 tu coz itu baru first step. kalau betul ada hasilnya saya akan olah2 lam RM ni yer.

IMG18547

blogging is not helping so much, max can go 10k p/m itupun kalau bulan tu kita byk giler ads, kalau kurang, busuk2 5-8k jer.biarlah orang cakap aku fame ke famous ke, yang penting mulut2 nak kena isi, so saya pilih jugak buat one of the steps itu. tak berani tp sampai bila plak aku nak dok takuk lama kan? korang tak nak naik korang nya pasal, aku nak jadi orang senang.

sirman akan ikut my step hanya selepas saya ‘made it’. ahhahahahha anw. Sebab itu lah minggu ini sangat minggu yang ceria to me.

Oh itu olang dalam itut gambar saya panas hati sama wa coz wa asik luluk2 sibilah dia mekak2…’bila template coding mau siap, bila template coding mau siap???’

ahhahahahaa

anw, back to this new template, bersabar untuk lebih byk lagi minor errors yang kita akan godam, coz bila dah launched ni baru nampak apa yang kurang apa yang tepat.

Comment: 12