Entry di tengah malam…

IMG18576

aku jumpa dedua tidur mati kat lam bilik

sibuk nak jugakkkkkkkkkk menyelit lam bilik mak korang gak

IMG18589IMG18587

memang tidur tak hingat tol. kemek tu sib baik kaler carpet aku dark brown, if not ngan ko2 mak merah terpijak jugak. reddy plak tidur kat bawah kosi pc aku, wa sibuk menaram blog, kat situ gak dia tidur. at one time aku bangun pusing kiri tak sedor, terpijak perut santak dia sib baik kaki kanan aku menahan balik.

dia tak sedor pun, punyalah tidur tak hengat.

IMG18454

itu Reddy baru bangun tidur, pastu pi menebeng tadah muka depan sirman, mintak dibelai. amboi kalau tiba masa nak manja, boleh ko datang dedekat yer. tp kejap jer, agak2 x sampai 2,3 min dia blah callo carik sapadek.

makan je tau si reddy ni, but kemek as usual diet. kurus dah dia sket.

lama tak letak entry memalam midnite gitu, so ni satu khas letak sblm aku delete dr draft. too many draft entries, tp tak jugak buat2. yang spore pun ada lom abih lg letak, orang pun dah naik lupa.

minggu depan oh best.

lagi hebat entry2 yang ada hahahahaha

minggu depan bermula dari hari ini :)

Comment: 7