Ewah Ewah prizes!

IMG18655

the Ewah-Ewah prizes for the above photo is not mine but for the winner of round 2 yakni bang Zaidi and Myasefia. Congrats team. Rumah biru si Ginga and Cindy dapat habuk angin :) hahahaha sorry le gang, korang kalah corot.

IMG18658

as a winner for me and Joe KK, we brought back lots of items…part of it.

IMG18662

and also this…collected already by my runner, gambar product malas nak amik hahahahaha, ai gave it away already.

IMG18664

Spa for each one of us too…

IMG18665

oh Joe oso collected ody his gift from me, last week, aku pun lupa ari apa, kitorg main touch n go jer lah…

IMG18667

another Spa or apa tah, tengok sekilas jer

IMG18666

shirt, too big for me…so it goes to Sirman

IMG18668

nice to go during school holidays, so now have to buy another 3 tickets for Red Family

IMG18669

1 box of One Drop Perfumes for me, Joe dapat hok men

IMG18656

a nite before i got the blender, waktu  nak blend cili kering, blend lama usang ku yang dah usia 8 taun boleh berasap, memang nak kena buang je lah. n there u go, datang blender baru, justtttttttttt nice. tak yah beli. TQ Ewah Ewah.

IMG18657

n 1 nite 2 days stay in Genting Highland…lamo gak tak naik Genting. tapi nak kena pergi during non peak season lah pulak. haisayyy….!

So untungnya masuk Ewah Ewah, mewah gak lah hadiah dari sponsors yang kami dapat. Masuk ni pun tak tau rupanya ada dapat macam2 hadiah, aku masuk coz Kak Kelly TV3 offered and suh carik bloggers, n bila dah menang tup2 adiah ke main banyak lah pulak. rijiki….

But sometimes, bila dah terlampau banyak gak dapat barang2 or adiah sponsors, ada yang aku memang tak boleh nak pakai langsung tu aku memang bagi orang. family members dah tentulah…Readers or kawan2 pun dapat jugak, just aku tak promo lam ni je lah. aritu pun family Sirman dapat gak barang2 yang aku dpt from the sponsors. ado lagi, aku panjangkan kat korang, no hal mar..

Ginga aku bagi ko mud bar kay :)

Btw, our Ewah Ewah episode will appear in TV3 on 12th December 2009 Saturday at 6pm.


Comment: 16