The 10 beautiful ladies for RedGlow make up class!

IMG_7966

jadi la satu gambar aku menyelit…..:)

IMG_7987

Naf @

Kak Nara

IMG_7994

Amirachaos

IMG_7989

Leen

IMG_7985

Kak Huda TV3

IMG_7983

Yuz Fairuz

IMG_7981

Mama Fiza

IMG_7977

Molina

IMG_7974

Iekan

IMG_7991

Fiza My Bajoo

IMG_7957

they are having fun!!!

at least skang sumer dah tau the concept of make up, camne nak pakai shading, foundation, colour, eyelashes…the basic is there already. why do i chose them, coz they are among my best buddies in RM. the next session saya akan panjang2kan pada yang lain juga.

not to worry, orang lain pun akan dapat tempat, kalau tidak di RedGlow mbe di event saya yang akan datang…

All the best to the beautiful girls and semestinya terima kasih sayang hormat sesangat to RedGlow yang sudi sponsor the free make up class, mana tau akan datang next year kita open lagi to RM’s readers….

Interested nak belajar make up boleh hit it here

To those yang nak beli tudung2 cantik pun RedGlow ada jual jugak…check it out!

So what s my next project then…mungkin kita buat session untuk those yang di pantai timur, mbe RM turun ke Dungun Terengganu :)

Comment: 22