Dah cuba Simply Siti…

korang bangun kol bape hek?

2 nites ago aku x pat tidur sangatlah, dah rasa ada masalah tekak pulak. n symptom2 nak demam pun yeye gak nak kuor. luckily i dont hv to drive, we have an event at nite so might as well dia anto amik aku so we can go along. x yah pi wt 2 cars.

i woke up early as usual, prepare little bfast for Abang and Gegirl, my husband encik Sirman x suka minum kat umah pagi2 buta, dia bih suka layan Mamak. hari2 ngan mamak pun x per. aku sendiri x minum kat umah, biasa tapau jer black coffee to work, but now since MFB dari half of the tumbler aku dah stop terus. ehehehhehe. semangat siottt!

berry 141

kuor umah awal, sent Gegirl to class and aku dah nak collapse je rasanya lam keter. i dont feel good at all….

Sirman u sayang i tak?

hari2 ler anto pi keje, lagi afdal :)

gila pemalas nak driving to work…anw malam tu dah ok sihat tapi tu lah kaki aku sakit kebas gila, udahlah pakai heel ke main tinggi pastu for 2 hours straight dok berdiri, hohoooo sakit pedihnya. bunyik sedih2 sakit kaki, sib baik Sirman paham nak tolong urutkan.

moh cite make up sket…

berry 151

dari hari launching the Simply Siti aku dah semangat nak tengok apa product yang Siti keluarkan. bukan saja the make up, lipstick mascara etcs, tapi skin care, foundation sume ada. memang complete. the best part is Siti named her product after her songs…Purnam Merindu ado, Kurik Kundi ado, huh….Tahjud Cinta ada…semua segala jenis nama lagunya dinamakan to her product.

not bad lah, harap2 product ni tak macam product air Arwah Sudirman – Sudi yang akhirnya bungkus. aku ada baca yang masa ABP, Siti make up herself sendiri, yelah dah 15 tahun jadi superstar, make up pun dah pandailah kan. aku pun belajar x sampai setaun dah boleh sket2, but hers is like 3,4 lapis gak make up tuh, katanya pun utk stage untuk photographers, tv yang ke main banyak.

berry 150

N masa aku visit the Simply Siti in Watson’s punyalah ramai pengunjung kat kiosk nih. mau tak teruja, katanya pun untuk stage show. but most of her make up is done by Nurul Shukor gak. oh i didnt buy anything coz what i got from the sponsors and RedGlow so far banyak x abih lagi…but aku adalah tempek satu warna tu kat my eyeshadow, lawa gak kalernya but rasa x lastinglah. mbe coz aku pun dah pakai eyeshadow lain so tu yang kaler tak lekat, kena tunggu review orang yang dah beli pakai apa kata depa.

Simply Siti i suggest your next step is to approach Nuffnang, then we the bloggers know how to do for your advertorial :) . FYI, kalau erra pajira ke or maya karin ke yang kuorkan product make up skin care depa, aku x erannya der…tapi kerna mu Siti. oh harga sangat murah yer, rasanya cheaper than Maybelline/Loreal.

Comment: 53