Red ke Pink Dior…

hbags 047

Last Friday, my fren the so called Datin Sri datang klcc, so tiap kali dia datang memang harus kena ikut temankan dia masuk all these designer boutiques. while waiting for me, she dah gigil2 nak masuk Chanel so sampai2 je aku kat bawah terus hijack her Chanel, next to LV, then to Tod’s, sambung ke Miu Miu, Gucci and last final one is Dior.

huh….

menadah kaki sungguh.

hbags 051

among all the boutiques, saya sempat amik gambo waktu dalam Dior sahaja. wanted to try on the Verona of new baby LV, tapi tak launch in klcc yet, so she tried other stuff. koser aku nak amik gambo heh. at first she was in love with the pink Dior nih…but when the red comes…

hbags 052

lagi lawa siot merah nih…

ok aku lah yang sakan lonjak cakap merah is better…the price for this similar size of LV Neverfull is 3.5k, hok beso is 3.9k. Of course lah kalau ada duit pun aku x kan beli kat sini coz i can get my frens in London to get for me. So korang Dior merah kat negara korang nih berapa ek?

kalo duit msia ada lam less than RM2k tak? specially kat Bicester Village tuh…ado dok harga gini hek? The red Dior in KLCC ada left out 1 pc ajer, Datin Sri dah gigil2 nak beli tuh…

i love to accompany frens to go to these designer boutiques, leh feeling kuli Julia Roberts youuuu…………kok tak dapat beli, dapat tolong jadi macha angkutkan bag pun dah best :)

Comment: 17