Leaving London to…

IMG00412-20100617-2159

baru nak naik flight

IMG00411-20100617-2158

ok lah letak gak gambar dia….pun baru nak naik flight

IMG00416-20100617-2319

So anw, aku and Sirman kuor London, menyambung perjalanan Europe trip kami. wuii jangan ko tak tau, orang kampung ko, pi berjalan sendiri kat europe, bukan tajaan mana2 ek macam budak yang belajar kat Jepun tuh! ha yang start benda nih budak  tu umur 24 tahun, belajor kat Ehime Jepun and sorang lagi UIA. details depa panjang lagi, just becareful of what you tweet! amik gambo mulut ke main muncung2 lagik, ingat paling cun dan lelaki terpesonalah tuh? pirahhh!geli aku tengok gambar2 diorg nih bila depa tunjuk..at least aku travel tak pakai kasut tinggi 5 inci (eh eh, mesti nak cakap – saya dah biasa la kak red pakai gitu) so what kalau aku pakai apa yang aku nak pakai lahanad?? pelik aa, yg sorang tu ke main baik depan aku tapi belakang dah sama perangai you know i knowlah kan sapa2 tuh….

UDPATE:

aku ada sorang reader yang agak annoying di France lah. dia pakai komen nama yang sering bertukar, but we know she is from Nice, France. dik – can u just pls stop commenting and read RM if you think i m so annoying lady to u. tak pernah satu komen ko pun yang membina and your comments showing ko punya benci sangat ngaan aku. Dok je lah kat France tu dendiam, kalau study, molek2, kalau berlaki, jaga laki ko and stop hurting people in RM nih. i must say, i hate reading your comment walaupun ko cuba nak guna pelbagai nama. Dok diam je ek kat France tuh…. we know you are lonely in France but giving shit to my blog, is not helping your loneliness :)

yang budak tweet pasal aku and study kat Jepun tuh, yang budak2 ni panggil dia Budak Dangdut…sebab namanya sama ngan penyanyi dangdut lama kita tuh…and budakyang pi RT belajar kat UIA tuh pulak, different story. dok kutuk orang kampung pi obersi katanya sangatkan….

eh eh dah sampai, ikut tangga easyjet yang belakang tuh… (nasib ko baiklah, coat merah aku tuh, aku dah shipkan, kalau tidak, berbulu je ko tengok aku pakai lagik)

masa nak naik, kitorg masuk ikut pintu depan, sekali number seat kat belakanglah pulakkkk, tau ikut je tangga belakang. aku ngan sirman lak duduk depan belakang, tak side by side, couple sebelah sirman punyalah beromen2 bercium2, jap2 kelecup kelecup kelecup. ni sirman lah yang citer, aku tak nampak. berbulu je sirman ahhahah…takde gambar coz aku masuk je lam flight terus kong tidur.

easy jet is one of the budget airline kat London, mcm air asia gaklah, but dia punya airport lagi kelas and sangat teratur. lalu kat bawah scanner imegrisen London, boleh berbunyik2 plak badan aku heh, tah apa yang aku tak cabut gamaknya. kasut belt sume dah cabut. wayar coli kot yang buat bunyik. eh ada ko, tak pung spender korang pakai tuh pun leh buat bunyik.i work in KLCC mar, bertahun2 kena buat scanning nak naik opis, so dah tau apa pantang larangnya.

so gitulah

kami sambung perjalanan percutian yang tidak mendapat tajaan mahupun biasiswa dari mana2 pihak ini pula ke tanah jajahan yang lain budaya lain resminya… ;)

Comment: 28