Sale! Your payment goes to charity…

IMG_9980

RM30

Code: RMC051

SOLD

IMG_9979

RM30

Code: RMC052

SOLD

IMG_9978

RM30

Code: RMC053

SOLD

IMG_9977

RM30

Code: RMC054

SOLD

IMG_9976

RM30

Code: RMC055

SOLD

IMG_9975

RM30

Code: RMC056

SOLD

IMG_9974

RM35

Code: RMC057

SOLD

IMG_9971

RM30

Code: RMC058

SOLD

IMG_9970

RM30

Code: RMC059

SOLD

IMG_9968

RM30

Code: RMC061

SOLD

IMG_9967

RM20

Code: RMC063

SOLD

IMG_9965

RM25

Code: RMC064

SOLD

IMG_9964

RM30

Code: RMC065

SOLD

IMG_9981

RM20

Code: RMC066

SOLD

IMG_9963

RM40

Code: RMC068

SOLD

IMG_9985

RM30

Code: RMC062

SOLD

IMG_9969

RM40

Code: RMC060

SOLD

1. Please fill up the form:

Order Form
  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
  4. (required)
  5. (required)
 

cforms contact form by delicious:days

2. I will hold your booking for 24hours ajer yer, after 24hours if no news at all, i will release to the next buyer.

3. Setiap baju yang korang beli, akan dapat PERCUMA 1 – 3PCS of baju berkolar, baju casual, dress, shirts (either of these). 1-3pcs yer! ikut mood aku nak campak berapa lai dalam setiap belian baju korang tuh.

4. Postal charges via Pos Laju aku lump sum kan to RM10 per postal cos whether u buy 1pc pun, ko tetap akan dapat additional baju percuma 1-3pcs. So if nasib ko baik dapat sampai 3 additional percuma lah yek. tu pasal kita lump sum kan to RM10 terus.

5. Sale dalam ni is totally cheap cheap one, some baju ada yang beli dari US, dari Jakarta, Bangkok and local, brand Banana Republic, Forever 21, Seed, Mango, Zara etcs. ada yang baju percuma ko dapat tu langsung aku tak berpakai etcs.

6. Size ni kebanyakannya S dan M, mostly M lah…

7. I have more than 10pcs of short skirt till knee, aku nak jual in bulk – total is RM150. if u are wearing skirts, boleh lah aku jual kati tu je ha, lebih 10pcs for only RM150! Bolehlah roger via Order Form tu jugak. Sorry lah no gambar, malas nak amik, the quality and the brand is good. that s all i can say.

8. Semua hasil jualan akan didermakan. You can see macam sikit je nak didermakan, but I will not tell you lah berapa yang kuor dari RM sendiri untuk top up the dermaan yerk. So this SALE is totally for charity.

Comment: 14