Hadiah pun yer, beli sendiri pun ye!..

IMG01296-20100723-1453

so sweet of Ms Choco….i gave her something on her birthday, she gave me the Bodyshop set…

IMG01297-20100723-1457

the shower gel jer aku bawak balik, the lotion aku letak kat tempat yang paling senang my frens datang kat my place and pakai sesama….kira sapa datang berdiri depan aku memang kena menadah muka depan lotion tuh so nak tak nak aku akan pastikan orang tu pakai lotion wangi Body Shop tuh gak. Coz i got that, I gave away 2 of my VS lotions to my fren hehehehe….bila dia pakai abih the boys yang nearer to her rasa macam nak dekat2 wangi je kann…

N bcoz I have it as a gift, I went down to Bodyshop to buy more shower gel sebab dewberry nya flavour ni memang dari dulu kecintaanku….eh dulu white musk, tapi ni pun cinta jugak. sume cinter lerrrrr!

IMG01370-20100726-1342

ngah harga promo RM19.90!

aik, Bodyshop pun ko nak suh aku belikan ker?Bagi details segala apa yang korang nak, but not via comments button nih yek, nak apa2 suh aku jadi PS kena email via Contact Red :)

Comment: 16