Contest via Twitter…

image

to the twitters, gini romannya kalau contest RM kuor kat tweet page korang yek… ada words CONTEST RM:

first contest was up…but it was a trial basis, nak tengok camne korang menjawab…sekali hah amik, sebelum lagi ramai berderet2 jawab yang ala merapu, baik aku stopkan dulu.

image

wuii kalo dibiar lagi, mau segala jenis benda korang muntahkan lagi macam2 answers gamaknya…knowing korang, suka nau buat lawakkan.

image

so stay tune, aku takkan announce lah bila soalan kuor, but bila hangpa nampak jer CONTEST RM plus soalan tuh, cepat2 jawab. ok korang, paham dah yek….?

not forgetting to my fb fan page, kita shout jugak, tp bukanlah contest, borak2 santai. i was looking through my dashboard and baru ku pasan ai have posted over 4200 entries sejak pakai domain redmummy.com nih. that was since 2008. kalau aku campur from the blogspot, huh lagilah mau makan 10 ribu gamaknya weih. comments pun dah lebih 70 ribu, again jangan disuruh campur dari blogspot, uncountable ehhehehehehe…

image

image

so free promo sket untuk korang yang berborak sakan di twitter dan di fb, adalah muka and nama page korang lam nih yek…eh tak pun kan, apa soalan yang korang nak share,so aku leh shoutkan dalam twitter nanti?

korang bagi je soalan2 yang bombastic fantastic materialistic n tak realistic pastuh nanti aku timbang kati pakai soalan korang dalam Contest RM di twitter. cun gakkan? korang kan dah afdal and dah hapal ngan selok belok salur galur dalam RM nih kan, mai lah, jangan kemut soalan kay :)

senang sket keje aku, tiru soalan dr korang jer …… huhuuuuuuuuu!

Comment: 8