Jadi model baju raya sat…

IMG02114-20100826-1350

kalo caftan yang 3quarter or pendek, tolonglah korang jangan pakai ngan

1. suor panjang macam aku pakai tuh

2. ngan jeans, sangat outttttttt!

3. ngan legging! lagilahhhhhhhh over!

kira jangan ko pakai ngan seluar panjang langsunglah.

agak manis kalau dipakai dengan:

1. kain batik yang dicommercialkan

2. kain pario, biasanya dalam bentuk selisih depan

3. seluar palazo, sekali pandang macam kain, actually it s a seluar kembang macam suor palazo brown yang aku pakai for event Azwan Ali.

IMG02113-20100826-1348

serious lawa kaftan merah lengan panjang nih tapi bukan size aku nih. kalo aku beli, banyak hal aku nak betulkan….tapi cantiknya! suka betul.

i got 1 caftan from my sponsor too but kena bawak tailor untuk potong, that s later! mintak2 potong bawah sket tuh ada lah jugak tailor nak melayan.  oh kaftan tuh kalau ye pun aku pakai masa event je lah, nak pi umah orang beraya ngan baju gitu macam tak kena lah. but i dah beli baju yang berpadanan dipakai di opis boleh, pi event boleh, pi beraya pun boleh, pi bawak tidur je tak boleh sebab mahal!

apa aku beli cannot show2 lah ahhahaha, katanya pun pakai masa raya kan, so tunggu raya ler :)

cantik tak aku pakai tuh??? cantikkkkkkk???????? cantik sebab aku yang pakai ke or cantik sebab kain kaftan tuh?? jawabbbbbbbbbbbbbbbbb….

Comment: 37