Mana nak carik bidai mandi?

IMG02711-20100913-1918

apa punya cap ayam bidai mandi ni la weii! tu yang nyampah beli murah2 memang ada yang elok. dapat yang malang jenis cepat tercarik koyak! bengang tol aku larrrrrrr! rasanya tak sampai seminggu kot bidai ni. pastuh  quality dia macam cap ayam sangat, bila triplets masuk tengok diorg baik punya main tarik2. lagiiiiiiiii menambah uzur koyak yang maha dasyat!

huh! fifin pun naik hantu dia pun terus koyakkan cabut jer. kakak merah, belilah yang ada quality sikit kak oi!

aku nak beli ler nih, tapi tak jumpa2 lagi kat mana. Isetan tu pun aku tak naik sampai tingkat 4 pung. dok leka sampai tingkat budak2 jer, tingkat kain baju aku jer plak tuh.

yang problemo nya skang nih bukan tang besi bidai tuh, ni tang kainnya tuh. aku nak carik yang quality keras berat and mmg power gila lah! tapi tak jumpaaaaaaaaa. tak jumpa ke tak carik ehhehehehe

eh ada jual online tak? gila pemalas nak carik hahahahah

kalo ada lagi senang. tp tak nak kualiti cap taugeh kay, nak yang betul2 mantap ada daya mutu keunggulan.  ko bagi aku link yang jual cap ayam, siaplah, pas sekali pakai koyak, harus aku al mengamuk!

pastuh nak kaler merah yek

heheheehhe

bilik air aku takde pun kaler merah tau :(

Comment: 20