The pre-story on MIFA

IMG_0181

RM mendapat undangan Hatta Dolmat, known him since he was my neighbours in VA…

Skang fashion show pun panggil bloggers kay…..

MIFA stands for Malaysian International Fashion Alliance #mifa .

IMG_0115

So i was at Pavillion for the Bumiputra Designers Association’s Day (BDA). Met my fellow frens and lepaking for a while….

IMG_0168

Kawan2 aku tu, anak2 depa jadi model untuk Sharifah Kirana….aku datang as media blogger, dapat bawak masuk Rose and of coslah my photographer…

IMG_0177

for the album…

IMG_0203

we got nice view, nice seats…under media

IMG_0172

Oh my sweet fren’s wife…kelakar coz kat party birthday anak-anak aku, her husband came wt their baby son, kat sini, aku jumpa dia bekerja but the husband ada sitting around Pavillion wt the baby boy…

Teringat zaman anak-anak aku baby dulu, sesama kerja bawak anak kulu kilir. skang anak2 dah besar, wpun takde ler besau mana pun but kalau diberi pilihan, tang kena ikut mak pak pi blogging job, tak nak nya depa ikut heh…

IMG_0183

The big stageeeeeeeeee….citer nih panjang lagi, kat 800pcs gambar sirman pi ngamik. Model-model professional dan artis ternama yang jadi models pun ramai. Tu lah suh follow twitter aku korang lambat dapat tau citer kan….aku buat live update kalau event2 macam nih..

The rest of the photos, with celebrities sumer nanti i publish slowly :)

Skang gambo aku lagi penting hhahahahahaha…sket fenting jer.

IMG_0927

Photographer RM

IMG_0916

Top and palazo bought from Isetan, brand malas nak check.

Clutch - Anya Hindmarch

Heels – Nine West…kasut ni kan aku cukup suka pakai lah, berpuluh ratus pun kasut aku yang ada, kasut ni lah jugak terbaik. Nine West nya product mmg sedap….Christian Dior pun kalah kay! Jadi kasut ni memang aku suka gila repeat pakai, berpuluh2 kali pun takper…..tunggu dia patah riuk or bercalar-balar baru masuk bakul.

IMG_0905

Tahniah Hatta Dolmat for winning the award, best BDA among the 5!

Apa lagi Hatta, dress akak bila nak siap? bertahun dah tunggu tak abih lagi jahit?

Antara celebrities malam tu yang menjadi model, Ziana Zain, Deanna Yusuf, Sofea Jane, Rozita Che Wan dan Erra Fazira…hah gambar depa sumer adooooo!

La ni ….

Layan muka2 fenting dulu..

Muka yang kurang fenting tapi gemer boom boom bang tuh, al khatam kemudian. hokeyyyyyyyyyyyyyy??

Comment: 29