Happy Yeppiii!

ammaaa sumer

raya eve mar…

Happy Diwali!

semua entries aku pull back muahahah saja dengki. tak syoklah, ramai cuti, ramai yang dok bertinggung balik kampunglah, holidaylah. oh saya je yang masih stranded di KL. apo nak buat, flight to Beirut lom sampai jodoh lagi youuuu…

anwwwwwwwwww!

Next week pas korang balik dari jalan2, long weekend, aku publish balik entry yang wuiii kaching2 lah, entry yang warna-warni, mak cantik meletop2 hari ni dik, ada event kena catwalk2 gitu wahhh ko manoa adooo (gile kentang macam budak2 je pangai mengejek tol!)

sooooooooooo

to my frens for Hindu believers, saya ucapkan, makanlah muruku tu dengan enak tapi saya suka kacang dalam muruku tuh, kasi hantar satu balang pada saya boleh?

Vanikam :)

Comment: 12