Promosi JOM JIMAT “Together-gether”

image

Sepanjang bulan Disember ini Serverfreak akan melancarkan Promosi Jom Jimat ‘Together-gether ” Promosi kali ini nyata lebih menarik kerana Serverfreak akan menjalankan PROMOSI BERLAINAN SETIAP MINGGU (One week One deal)  sempena ‘countdown’ kepada tahun 2011!

Jom Jimat “Together-gether” ini maksudnya, pembeli boleh menikmati penjimatan yang menarik sekiranya jumlah pembeli untuk promosi tersebut mencecah jumlah pembeli minimum yang ditetapkan atau wang anda akan dikembalikan sepenuhnya.

“DEAL” PERTAMA Minggu Ini (1/12/2010 – 7/12/2010)

image

30% diskaun bagi pendaftaran baru domain name .com ! Anda hanya perlu membayar RM 28 (harga asal : Rm40) untuk memiliki domain name sendiri . Bukan itu sahaja , pembelian domain ini datang dengan WHOIS PROTECTION secara PERCUMA dan juga servis percuma menggantikan domain blogspot anda kepada domain pembelian anda ini !

Tunggu apa lagi ? Rebut peluang keemasan ini segera !

Kod Promosi : domainsaver

Bagaimana Untuk Menikmati Promosi Ini ?

Klik pada “Buy Now” untuk menikmati promosi keemasan ini dan buat pembayaran anda. Promosi ini hanya sah dan dimiliki anda sekiranya jumlah minima pembeli mencecah 15 orang. Jadi, tunggu apa lagi, kongsilah info promosi ini bersama kawan-kawan, saudara-mara, ahli keluarga, rakan sekerja melalui Facebook,Twitter, SMS dan sebagainya supaya jumlah pembeli minima untuk promosi ini berjalan boleh dicapai !

Jangan Risau ! Sekiranya jumlah minimum pembeli tidak dicapai, ini bermakna promosi ini tidak dapat berjalan, pihak kami akan memulangkan jumlah penuh yang yang telah anda bayar kepada akaun Maybank, Public Bank Atau CIMB anda.

Nantikan promosi-promosi hebat yang berlainan setiap minggu !!

Tema & Syarat
Promosi ini hanya sah untuk pendaftaran baru domain .com/.net/.biz/.info/.org/.
Harga promosi ini hanya sah untuk pembelian setahun, dimana harga pembaharuan domain pada tahun seterusnya akan kembali pada harga asal pasaran.
Promosi ini hanya sah sehingga 7 Disember 2010, 12.00 tengah hari.
Promosi ini tidak sah bagi pembayaran yang dibuat selepas tamat tempoh promosi walaupun anda telah membuat order sebelum tarikh tamat.
Promosi ini tidak sah bagi penerimaan komisien affiliate.
Promosi ini tidak boleh digunakan bersama-sama promosi,diskaun atau voucher lain.

Maklumat lanjut boleh dibaca di sini : http://wow.serverfreak.com/2010/together-gether-1-bm/ atau hubungi Serverfreak di sales@web-hosting.net.my

Redmummy.com is proudly hosted by Serverfreak 🙂

Comment: 8