Gucci for fiancee…

IMG03996-20101231-1935

meletup tak merahnya? waaaa…! baru sampai nih kat Gucci KLCC. merah ngelip2 sungguh. limited edition of Gucci

IMG04000-20101231-1937

kenangkan aku dah bersusun bags kaler merah!

IMG04002-20101231-1940

anw we were in Gucci coz tunang wan nak beli new handbag. Pi Ferragamo tak kencang pulak, Tod’s pung…lagipun on the new year eve banyak shops kat klcc tutup awal at 8pm. Gucci ni pun kalau boleh nak tutup awal but kita menebeng buat muka seposen…sib baik lor depa layan gak.

IMG04006-20101231-1944

sengal 2 orang…

IMG04007-20101231-1946

Lin wants Sukey, tapi me support for the gold one. not the pink. pink tu colour nya tak recent as the gold. lagipun pinknya pucat

IMG04009-20101231-2000

then ada GG Twins like mine yang brown tuh, it comes in silver. eii kalau dulu masa aku beli brown ada kaler silver nih, mek amik yang silver nih. sukanyaaaaaaaaaaaa! so either the Sukey Gold or the Silver GG Twins…

IMG04015-20101231-2010

eh yang nak beli hbag tu lin and wan beutifulnara, not meeeeeeeeeeeeeeeee! me nya roh hantu bags for 2011 lom maghi yet!

IMG04016-20101231-2023

Yey dah beli! kopak la ko Wan!

which bag yang depa beli, i cannot tell you lah :)

Winners untuk contest di Diva Darling, korang dah claimed adiah lom? jangan lupa bahagian mek kay :) . Tunggu apa DD bawak kubalik from UK very the soon soon one….

Comment: 21