I love David Teo hokey! MIG!

IMG_7774

korang tengok bloggers pra jutawan 2011 la nih…

bukan main lagik happening kan…siap dapat special invite from MIG lagik kau katanya! ngan mana yang menang lucky draw nyalah, ngan menang senyum, ngan menang bergambar. isk isk isk…

hebat2 korang

RM pun takde dapat direct invite gini **sentap ngan MIG**

IMG_7784

Putri Mardiana dapat bonus 10ribu

IMG_7760

Heliza, boleh amik gambar, saya suami RM

yey! kita esok dating lunch ngan Kak Red tau!

oh ye ke hahahah saya tak tau pung

Jomlah join bang

Tak leh, saya kerja jauh dr KLCC tuh

IMG_7754

Sharifah Shahora

baca tweets dia boleh gelecek2 ketiak dibuatnya

IMG_7753

Norliana dapek RM10,000

IMG_7749

RD, napa gambar malap2 weih?

sebab lighting dalam tu memang teruk sangat, flash dah naikkan pun tak jalan gak

ceii! eh ni bloggers lagik ke? wah ada yg ku kenal, ada yg tidak. ramainya yang kukenalllllllllllll!eh korang sapa nak ada link hangpa kat sini, mai letak comments kat sini nanti akak pastekan, sapa tak letak komen aku tak nak letak, dok kira. dahlah korang tak sian ke tak nak pun amik gambar RD ahahhahaha. muka korang lg gemer dr muka laki jutawan.

ceiii!

ok the list of the bloggers for MIG event:

1) phreak-id : http://www.phreak-id.com/

2) che arm + kawan : http://www.chearmster.com/

3) nik mashimaro : http://www.hatisamronkin.com/

4) anak perak : http://anakperak.com/

5) andyhowt : http://andyhowtt.com/

6) jejai + isteri : http://www.teratakarmo.com/

7) cik hel : http://www.cikhelena.com/

8 ) Kak Ina KL + anak: http://www.kakinakl.com/

9) Bro Framestone : http://www.broframestone.com/

10) Khaizrien : http://www.khaizarien.com/

11) Cik Norfa : http://sekilass.com/

12) Ery Farieha: http://lapinkyery.blogspot.com/

IMG_7742

eh ko berdiri selamba macam nih pun ganteng kan?

IMG_7743

wuii jari telunjuk mung! gaya ada

very the leh buat adik angkat ai nih. Farid Kamil jom teh tarik?

IMG_7740

vavavaaa! ini orang kaya baru kay!

Sam the jutawan ahhahahahah opss !

IMG_7739

Rebecca, she carries LV

sebab dai pakai ring kemain godang, cara posing berdiri harus tangan terangkat!

IMG_7730

ko ado dapat bonus ribuan2 gini?

IMG_7728

huk aloh, banyak gak tuh…

gaji berlakon lain, bonus lain…murah rezeki raya cina yek…

IMG_7726

Lisa 15k….ah David ko napa hensem nau

**tetiba je aku kan**

IMG_7718

few of the celebrities yang dapat bonus gedeganggg

IMG_7694

RD nanti awak posing gambo macam Farid Kamil ni yek..btw FK punya pautan bahu ke bahu ngan David, wah mampat! mementanglah ko dapat 30k kan!

sok so i dapat Semi D pun lagi mantappppppppp aku peluk abang david gamaknya

IMG_7653

Amy Mastura ni macam rambut dia dah tak kick lah! dah banyak kali gaklah kureng sket rambut2 dia nya hairstyle ye dok? apapun dia tetap comel di matakuuuu…..

IMG_7631

Intan Ladyana kombinasi merah kuning. kelas Selangor!

IMG_7623

a few from 49 buah filem adri keluaran Metrowealth (MIG)

IMG_7652

wah abang Norman….

bila janji temu kita sekali lagik?

yang hari tu dengaunya terpaksa dibatalkan pulak..

i tunggu je jemputan youols!

IMG_7679

pakcik kayooooooooooooooo!!! Sam ko dah ada gf lom? dengau dapat package umrah untuk parents gak yer? baguslah rezeki kamu kali nih.

IMG_7692

Invite ni was extended by Bro to RD, me tak dapat attend lor. Thanks ye Bro kerna ingatan kamu pada kami RM’s team tapi aku pelik, yang MIG ni tak pernah nak extend invite sendiri kat RM napanya? bukan aku tak pernah promote korang nya hasil kerja? ha MIG team sila jawab pls…

So anw, hai Mr David Teo….

you nak carik blogger staff tak? i buat kerja online jer, i suker la nak kerja ngan you…banyak ong ong ong tau kalau kita 2 bergabung. i kerja ngan you, mana tau dapat Semi D ker, Double D ker :)

IMG_7762

IMG_7763

eleh yang last 2 photos nih

tak heran pun…. :p =( :o :

conclusionnya, aku nak try masuk MIG. dok kiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! David Teooooooooooooooo!!! 1 rumah Semi D pehlisssss….

eh forwardkan entry ni nya link to MIG team….i dont have inside kaki there. thanks.

Comment: 79