Me’nate Steak House!

IMG_0391

IMG_0374

IMG_0350

IMG_0349

IMG_0347

IMG_0344

IMG_0392

Komen saya yang taklah into western sangat:
Sedappppppppppppppppppppppppp!!! sampai sudahnya aku order untuk besok punya delivery, yes they do delivery as well. So tu pasal sapa baca my twit ada kita makan lunch Ahad dengan these sets of beef, tapi takdelah sepinggan besau tuh. Cost memang mahal tapi namanya pun daging paling class. Wagyu tuh!
Paling enak kalau makan kat restaurant itself, bila delivery aku kena panaskan semula and the presentation tak sesedap macam kat Me’nate buat.
But takper….sok sok kita pergi SPCA boleh singgah lagi the Menate or the other way round :)

IMG_0342

Location:
Menate Butcher Shop / Steak House
No, 16 Jalan Kolam Air Lama Satu
68000 Ampang Jaya
Selangor
HP: 012 334 7107

 

IMG_0353

Special thanks to the team of Me’nate!
I hope the readers yang tengok view nih paham yang gambar2 atas tu sumer waktu kejadian yang mak tak larat nak captions kan coz kekenyangan ya hamat. hahahahah! aku keji! saje nak pedajal korang kasi ‘ya allah sedapnya kak red’

To my mertua’s family, RD nak belanja makan, korang nak mai sini tak? nak???

To my family sendiri, korang pilih tempat cepat…..RD ngah lebat tuh!

Reviewed by Rose

Reviewed by Ayuthesun

Reviewed by Sid

Comment: 76