Hello Weekend!

IMG04808-20110311-1314

 

aku membongkang je hari nih. supposed to do something outside of kl, but tukar plan. Sirman tu banyak sangat kerjanya kat luar hari nih ngan adik bongsu aku. penyudahnya wahahahhaah bantai tidur ler. yang bestnya dari malam tadi aku ni asik bantai tidur kat sofa jer, sedap betullah sofa merah nih, wpun dah bertahun usianya.

Memangnya aku suka dok umah jer, orang yang sokmo ada event/kerja nih kalau dapat bantai dok umah memang nikmatnya jangan ko cakaplah…itupun patutnya malam nih aku pi cover event, wa passkan je lah. hari ini esok memang berkepit2 untuk family jer.

so nah gambar ai pakai baju kurung, dah siap2 pakai blouse and suor tup tup baru teringat wah it s friday. tukar balik carik baju kurung. since aku ngah carry red miu miu, semua baju kurung merah kena tepis.

Nah ini update saya :)

Comment: 34