Weirdo!

IMG_5851

very nice human being on the earth.

I found one fella yang oh my god, the most super zalim person in the world. i m facing it for 1 month plus already, really hate hate hateeeeeeeeeee that fella so much! wish to blog bout that fella but no no, i m pregnant!

anw, that baju biru, jatuh from the balcony of my neighbors, and another neighbour tolong ambil and letak lam plastik (or memang dah ada dalam plastik i donno) and put a note, then leave it there, nicely. Nice human being kan?

Baju biru mahal aku, terbang dek angin, huh sampai sudah tak dapat. Udahlah baru sekali je pakai….

IMG_5852

n what is this? whoever yang sampai panjat ke atas board tuh memang, haiyohh! gila ke hapa??

something u dont see everyday, looks funny, but it s not.

oh tell u what, aku nak citer pasal my mood yang swing gilaaaaaa punya gilaaaaaaaa. i hardly smile nowadays and aku rasa life aku miserable betul with this kind of mood. i can simply get mad, huh muka memang muncung memanjang ngan angin, ramai dah jadi mangsa nih…kesian korang.

tapi sian lagik aku, macam tak leh control betul.

so many dramas…..seriously. you cannot come closer and make fun of me while i m pregnant, nasiblah sapa yang kena taji dalam twitter gak face to face lagi ler ramai.

maklumler angin aku memang cepat meletup skang nih. sorry :)

Comment: 20