Raya open house Version 2

IMG_6794

IMG_6791

IMG_6797

IMG_6790

Raya open house, taun nih bantai attend pi open house jer since aku tak nak buat open house. Dapat bibik lembab, memang tak leh jadi le nak menolong di dapur. So memandangkan aku tetiap malam mental block dek perangai hamlau kat umah tu, tunggu masa je nak sack her out, itu lagi satu sebab kenapa kami tak nak dok kat umah. coz tak nak tengok muka dia, anak2 lagi ler siap pesan kita Red Family jer jalan yek mummy, dont bring bibik!

ok ni lelompat punya citer open house, ada lagi satu whole day open house tak out yet.

kita pakai all in red, kebetulan kauuuuuu! boleh bila abang n gegirl dah pakai, pastuh bila Sirman sarung, eh eh baru aku perasan semua in red. Dari 6 invites yang datang on last Sunday, kita dapat pergi 3 rumah jer. Bukan je sebab traffic yang teruk  merata…but badan aku dah takleh nak dok lelama lam keter. Pi berjalan boleh, but bila dok dalam kereta tu yang rasa hai pinggang….podih.

This weekend, cuti 3 hari, pun dah berderet invite menanti. Insyallah, Red Family hadhir………

but mungkin jugak tak hadhir coz hemm…mak dah ‘maidless’ :(

Comment: 21